Nerūpestingos bangos

Ne viena pastebime, kad nusikirpus trumpiau, plaukai pradeda nepaklusniai kristi, riestis į šalis, pūstis. Sukurti stilingą šukuoseną iš nepaklusnių plaukų – įmanoma, tereikia išryškinti bangas. Kad bangos atrodytų natūralesnės, garbanokite plaukus stambiai, jei naudojate karštą formavimo priemonę, nepamirškite plaukus nuo aukštos temperatūros apsaugančio purškiklio. Baigusios formuoti šukuoseną, užfiksuokite ją plaukų laku, tačiau nepadauginkite, tegul plaukai išlieka purūs.

Marion Cotillard, Emily Blunt, Olivia Munn

Šiuo metu itin madingos kiek netvarkingos, atsainios bangos – vadinamasis paplūdimio įvaizdis. Tokias šukuosenas garsenybės renkasi net ir vakaro įvaizdžiui. Stilingosios Karlie Kloss, Emily Blunt, Marion Cotillard, Lily Collins, Julianne Hough – tai tik kelios pramogų pasaulio žvaigždės, žinančios, kad trumpesni banguoti plaukai atrodo puikiai.

Lily Collins, Julianne Hough, Karlie Kloss

Retro prabanga

Jei norisi šventiško ir prašmatnaus įvaizdžio, atsigręžkite į praėjusių laikų eleganciją, kai damos plaukus tvarkingai subanguodavo ir sušukuodavo ant vieno šono. Tokia senojo Holivudo prabanga kiekvieną moterį pavers vakaro karaliene, tačiau šiai šukuosenai sukurti prireiks daugiau laiko. Pavasarį dizaineriai bei grožio meistrai siūlo dažniau puoštis plaukų aksesuarais, tad susikūrusios retro stiliaus šukuoseną, įsisekite žėrinčią segę ar gėlių žiedų – atrodysite itin žavingai.

Emily Blunt, Julianne Hough

Verta milojono

Turite sveikus ir spindinčius plaukus? Tuomet pabrėžkite jų grožį idealiai ištiesindamos. Trumpesni ar vidutinio ilgio tiesūs ir nepriekaištingai prižiūrėti plaukai atrodo rafinuotai, profesionaliai – tai merginos, vertos milijono, šukuosena. Tiesindamos plaukus naudokite formavimo priemones, kurios užtikrins, kad plaukai kuo ilgiau išliktų tiesūs, gražiai kristų, nesipūstų į šalis ir spindėtų.

Olivia Munn, Marion Cotillard

Tvarkinga ir elegantiška

Toms, kurių plaukai siekia skruostus ar kiek žemiau, tiks elegantiška minimalistinė šukuosena. Ji išryškins jūsų veido bruožus, į vidų pariesti galai akcentuos skruostus, o jei turite kirpčiukus, nubraukite juos ant šono – taip pabrėšite žvilgsnį. Formuodamos plaukus pasirūpinkite glotnumo bei spindesio suteikiančiomis priemonėmis, kad šukuosena atrodytų nepriekaištingai.

Julianne Hough, Karlie Kloss, Olivia Munn

Aukštyn

Ir turinčios trumpus plaukus gali susikurti šį tą įdomesnio. Nebijokite plaukų sukelti ties kakta ar šukuoti atgal. Ties viršugalviu išpūsti plaukai ne tik atrodys elegantiškai, tiks vakaro įvaizdžiui, bet ir plonins veidą, tad tokia šukuosena itin rekomenduojama apskritaveidėms. Kad šukuosena būtų originalesnė, galite plaukus ties ausimis supinti ar glotniai sušukuoti.

Marion Cotillard, Julianne Hough

Marion Cotillard, Julianne Hough