Po kaulelį narstoma Kate, pūsdama 34 į gimtadienio tortą susmeigtas žvakutes, ko gero, gailėtųsi dėl kai kurių savo praeities poelgių, kurių jai turbūt niekada nedovanos skandalų ir taip drebinama karališkoji šeima.

Pateikiame 5 K. Middleton klaidas, dėl kurių ji turbūt gailėsis visą gyvenimą.
Princas Williamas ir Kate Middleton

STUDENTIŠKAS PERIODAS

Elegantiška Kembridžo hercogienė, kurios įvaizdžiu dabar rūpinasi būrys stilistų, studijų laikais atrodė visiškai kitaip. Dabar Kate savo studentiškų laikų nuotraukas ištrintų ir suplėšytų.
Kate Middleton
Viena svarbiausių šiuolaikinių mados ikonų iki pažinties su Williamu mėgo nešioti trumputes sukneles, šortus ir džinsus bei marškinėlius, apnuoginančius pilvą.
Garsioji Kate Middleton suknelė

Bene garsiausia Kate studentiškų laikų suknelė buvo perregimas rūbas, kuriuo ji vilkėjo per vieną renginį Šv. Andriejaus universitete. Vėliau šis seksualus apdaras aukcione buvo parduotas už 107 tūkst. Eurų. O pusnuogės Kate nuotraukomis iki šiol grožisi pusė pasaulio vyrų.


VidaPress nuotr.

RAŠYBOS KLAIDOS

Galbūt neraštingumas ir nėra mirtina nuodėmė, tačiau karališkosios šeimos atstovams, baigusiems universitetą, rašyti su klaidomis yra mažų mažiausiai gėda. 2011 metais buvo paviešintas Kate Middleton laiškas teniso klubui „All England Club“, kuriame ji padarė net kelias rašybos klaidas.
Kate Middleton 2010

2008 metais ranka rašytame laiške meno istorijos magistrė Kate žodį „quiet“ (liet. ramybė) parašė „quite“ (liet. ganėtinai), o žodį „till“ (liet. kol) sumaišė su žodžiu „til“ (liet. Sezamas).

Laiškas su rašybos klaidomis netgi eksponuojamas Vimbldono muziejuje. Visas laiškas skamba taip:

„Brangus sere, ačiū už praėjusią savaitę Vimbldone parodytą svetingumą. Mes su drauge puikiai praleidome laiką, ir buvo gera mėgautis viešnage žinant, jog jei veikla taptų pernelyg karštligiška, galima pagyventi tyloje ir ganėtinai (vietoj „ramybėje“). Mes puikiai praleidome dieną, atsipalaidavome, ir net pasėdėjome ant Henmano/Murray kalvos, tai buvo tikrai smagu. Tikrai nesitikėjau, kad mumis bus taip svetingai pasirūpinta ir tikrai nemaniau, kad pavyks pamatyti vieną iš „Centre Court“ varžybų. Tikiuosi, kad turnyras ir toliau vyks sklandžiai, o nuostabus oras džiugins sezamas (vietoj „iki“) savaitės pabaigos. Dar kartą dėkoju už tai, kad užtikrinote tokią įdomią ir jaukią viešnagę. Linkėjimai, Catherine Middleton.“

APSINUOGINIMAS

Praėjus kiek mažiau nei metams po vestuvių, Kate su princu Williamu išvyko į poilsinę kelionę, kuri sukėlė didžiulį skandalą ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visame pasaulyje.

2012 metais vienas prancūzų žurnalas išpublikavo iki pusės nuogos hercogienės nuotraukas, kurios buvo darytos poros atostogų Prancūzijoje metu. Kate tuo metu deginosi prie baseino be liemenėlės.
Kate Middleton graffiti

Netrukus visą pasaulį apskriejo nuotraukos, kur K. Middleton pusnuogė deginasi su princu Williamu, tepa vienas kitą kremu nuo saulės ir mėgaujasi poilsiu.

Karališkoji pora dėl šių skandalingų nuotraukų inicijavo baudžiamuosius procesinius veiksmus. Teismas uždraudė spausdinti ir platinti pusnuogės Kembridžo kunigaikštienės nuotraukas.

Prieš kelerius metus taip pat pasaulį apskriejo nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip vėjas pakėlė trumpą hercogienės suknelę ir apnuogino jos dailų užpakaliuką. Skandalingą nuotrauką galite pamatyti čia:

SLAUGĖS MIRTIS

Šią istoriją Kate norėtų pamiršti už viską labiausiai. K. Middleton nėštumo metu kilęs skandalas pareikalavo žmogaus gyvybės.

2012 metų žiemą nusižudė seselė, kuri atskleidė informaciją apie kūdikio besilaukiančios Kembridžo kunigaikštienės Catherine sveikatos būklę.
Karališkojo kūdikio belaukiant įvyko netikėta mirtis

Londono Karaliaus Edvardo VII ligoninės slaugytoja Jacintha Saldanha nuoširdžiai papasakojo apie hercogienės savijautą dviem Australijos radijo stoties vedėjams, kurie paskambino apsimetę karaliene Elžbieta II ir princu Charlesu.

Ligoninėje Kate buvo gydoma dėl nėštumo metu ją kamavusio stipraus pykinimo. Todėl jei ne ji, tragiškos mirties būtų išvengta. Daug skeptikų kaltino ir iki šiol kaltina Kate ir karališkąją šeimą neakivaizdžiai prisidėjus prie nekaltos moters mirties.

Radijo laidų vedėjai neteko darbo ir dėl patirto streso kurį laiką lankėsi pas psichologus.

SVAIGALAI

Niekam nėra paslaptis, kad Kate Middleton motina Carol turi rimtų problemų dėl besaikio alkoholio vartojimo. Moteris paslapčia išsitraukia pagurkšnoti mažą gertuvę netgi viešuose renginiuose. Kate dėdė, motinos Carole brolis Gary Goldsmithas taip pat kenčia dėl priklausomybės. Karališkuosius rūmus sudrebino skandalas, kai hercogienės dėdė buvo slapta įamžintas rūkantis kanapes. Jis taip pat buvo susijęs su narkotikų kontrabanda ir prostitucija Ibizos saloje.
Carole Middleton ir Pippa Middleton

Raudonuoti dėl savo giminaičių turinti K. Middlenton, kalbama, jaunystėje taip pat vartojo įvairius nelegalius svaigalus, dėl kurių sukeltų pasekmių sveikatai jai buvo sunku pastoti.

Gandonešiai tvirtino, kad hercogienė rūkė žolę netgi laukdamasi princo Georgeo. Tiesa, tai esą buvo medicininės kanapės, kurios turėjo apsaugoti nuo gręsiančio persileidimo.
Kate Middleton