172 centimetrų ūgio balerina sveria 52 kilogramus ir nebijo parodyti, kad amžiui moters kūnas gali būti nepavaldus.

Žinoma, grakštaus ir lankstaus kūno reikalauja jos nelengva ir daug fizinės ištvermės reikalaujanti profesija. Tačiau balerinoms taip pat tenka laikytis dietos ir daug sportuoti.

Bet A. Voločkova išdavė, kad to neužtenka. Norint turėti 20-metės figūrą, reikia laikytis ir tam tikrų taisyklių.

Pirmiausia, A. Voločkova atskirai vartoja baltymus ir angliavandenius. Atsisakė mėsos ir alkoholio. Jos meniu nerasite cukraus. Ant balerinos stalo dažniausiai būna patiekiami kiaušiniai, sūris, riešutai ir žuvis. Tačiau neįprasčiausia balerinos meniu tai, kad žuvį ji valgo žalią, paruoštą pagal japonišką virtuvę.

52 kilogramus sverianti artistė visada maitindavosi tuo pačiu metu. Stengdavosi nebadauti ir nekankinti savęs alkio jausmu. Ji visada stengėsi maitintis taip, kad jos neapleistų sotumo jausmas, kuris ir apsaugo nuo persivalgymo.

A. VOLOČKOVOS MENIU:

Pursyčiai: Šilto vandens stiklinė su medumi. Anastasija mėgsta žalią arbatą, todėl kasryt išgeria jos. Vandens temperatūra turi būti neaukštesnė nei 36 laipsniai.

Priešpiečiai: Citrusiniai vaisiai, greipfrutai, apelsinai, mandarinai, puodelis arbatos be cukraus.

Pietūs: Daržovių salotos su citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus padažu. Japonų virtuvės principu pagaminta žalia žuvis. Sūris, vaisiai.

Vakarienė: Du vištos arba penki putpelių kiaušiniai.

Jei A. Voločkova pietauja ar vakarieniauja restorane, kavinėje, ji renkasi žuvies meniu su jūros dumblių salotomis. Dienos metu alkio jausmą ji taip pat malšina riešutais, jogurtu, o kartais pasmaguriauja šerbeto ledais.