„Nematau reikalo apie tai nekalbėti, slėpti. Lietuvoje tai vis dar yra tabu, tačiau tikrai nėra ko gėdytis. Aš savo istorija dalijuosi su kitais, nes noriu įkvėpti nebijoti kalbėti apie savo pokyčius, – kalbėjo jaunasis turtuolis. – Noriu, kad žmonės būtų atviresni, kalbėdami apie savo kūnus. Nesijaudinkite dėl to, ką apie jus pagalvos kiti. Jei plastinės operacijos padarys jus laimingesniais, neabejotinai ryžkitės joms. Koks skirtumas, ką pagalvos kiti. Savo gyvenimą gyvenkite dėl savęs, o ne dėl kitų.“

Iš viso Aaronui buvo atliktos dvi riebalų nusiurbimo, dar vadinamo liposakcija, operacijos. Vienai jis ryžosi prieš kelis metus, o kitai – prieš kelerius mėnesius. A.Perezas daug dirba su plastikos chirurgais, todėl jo klienti pasiūlė 27-erių vaikinui ir pačiam išbandyti jų paslaugas. „Pasiūlė operacijas nemokamai – sutikau“, – šyptelėjo Lietuvoje žinomas amerikietis.

Prieš plastines operacijas Aaronas svėrė daugiau nei 103 kilogramus, dabar sveria 89 kilogramus. Paklaustas apie pačią procedūrą, milijonierius tikino, kad ji nėra labai skausminga. „Kitą dieną man jau neskaudėjo. Tiesiog jausmas toks, kad tarsi po metų pertraukos sporto klube padariau 3 valandų intensyvią treniruotę. Tai čia kažkas panašaus“, – prisiminimais dalijasi A. Perezas.

Tiesa, po riebalų nusiurbimo operacijos Aaronas turėjo kelias savaites nešioti specialų kūno kostiumą. Tai erzino vyruką, tačiau jis privalėjo laikytis gydytojų nurodymų.

Dabar verslininkas labiau pasitiki savimi, jaučiasi patrauklesnis.