AVINAS

Meilė. Avinų laukia smagių atradimų ir netikėtumu metas. Jei partnerį jau turite, gali būti, kad jis jus ypatingai nustebins, privers į jį iš naujo pažvelgti su aistros pilnomis akimis. Jus tai įkvėps romantiškoms atostogoms ir nevaržomiems nuotykiams. Jei antrosios pusės neturite, labai nenusiminkite, kad ir vasarą mažai vilčių ją rasti. Gali  būti, kad vienas kitas romanas pasitaikys, bet jie bus trumpi ir be perspektyvos.

Karjera. Jūsų vasaros šūkis  darbai palauks, dabar metas .linksmybėms. Karjeros srityje laukia absoliuti stagnacija.

Sveikata. Gali bėdų dėl to, kad elgsitės neatsakingai ir pro pirštus žiūrėsite į savo sveikatą. 

JAUTIS

Meilė. Jūs šią vasarą būsite tikra žvaigžde: aplink jus suksis labai daug gerbėjų, rinktis tikrai turėsite iš ko, tačiau tikėtina, kad išsirinkti bus sunku. Galima sakyti, kad tai pats geriausias šių metų laikotarpis jūsų Zodiako ženklui. Laukia nepaprasti nuotykiai, puikios atostogos ir galvos neteks sukti dėl netikėtų nemalonumų. 

Karjera. Nors vasarą visur darbai aprimsta, jums tai bus puikus metas sužibėti ir pelnyti savo darbdavių simpatijas. Nepraleiskite tokios progos. 

Sveikata. Net ir ligos jums bus nebaisios, gali pasitaikyti tik menki peršalimai, tačiau greitai juos įveiksite.

DVYNIAI

Meilė. Vasara yra pats laimingiausias ir gražiausias metas po Dvynių Zodiako ženklu gimusiems žmonėms. Jus lydės sėkmė, gera nuotaika, aplinkui sukiosis tinkami žmonės. Jei turite mylimąjį, dabar pats geriausias metas žengti prie altoriaus ar tapti sužadėtiniais. Gali būti, kad vasarą jus aplankys gandrai. Jei esate vieniša, dalyvaukite įvairiuose renginiuose ir kuo daugiau laiko leiskite žmonių apsuptyje, tai jums garantuos malonias pažintis. Gali būti, kad jau visai netrukus sutiksite tą vienintelį. 

Karjera. Darbas šiuo metu jums nebus didžiausias prioritetas, toks išsiblaškymas gali atsiliepti rezultatams, tačiau tai pastebėsite tik jus pati. 

Sveikata. Nepersistenkite su ekstremaliomis pramogomis, nes jos gali baigtis sunkiomis traumomis. 

VĖŽYS

Meilė. Aistringi nuotykiai ir meilė Vėžių laukia jau visai čia pat. Vasaros pradžia bus ramesnė, tačiau jau nuo jos vidurio pasinersite į atostogų malonumus ir nuotykius. Gali būti, kad antrąją pusę sutiksite visai atsitiktinai: kelionėje, komandiruotėje ar tiesiog einant gatve. Jei mylimąjį jau turite, jūsų laukia meilės vasara, pramogos ir kiti malonumai jus dar labiau suvienys, sustiprins jūsų ryšį. 

Karjera. Jūsų Zodiako ženklo žmonės visada labai atsakingai ir rimtai žiūri į darbinius reikalus. Nors vasarą visi labiau atsipalaiduoja, jūs dirbsite su dviguba jėga, Tai atneš puikių rezultatų. 

Sveikata. Jūsų nekamuos jokios sveikatos problemos. Jausitės energingos, žvalios ir kupinos energijos.

LIŪTAS

Meilė. Karališka vasara laukia šio Zodiako ženklo atstovų. Laukia daug malonių pažinčių ir meilės romanų. Jei šeimą jau sukūrėte, tikėtinos puikios atostogos, kurios jus dar labiau suartins. Jei jau seniai trokštate, kad jūsų antroji pusė pasiūlytų įsipareigoti, vasaros viduryje tikėtina, kad būtent taip ir įvyks. Tai bus jūsų svajonių išsipildymo metas. Jei jaučiate, kad atitolote nuo artimo žmogaus, metas su juo leistis į smagias atostogas

Karjera. Vasara gali būti sunki iš darbinės pusės, mat laukia gana įtemptas laikotarpis. Jums teks labai smarkiai susiimti ir negailėti jėgų veiklai, kuria užsiimate. 

Sveikata. Saugokitės peršalimo ligų, nes jos jus gali užklupti net ir per vasaros karščius. Vasaros pabaigoje gali išryškėti kraujotakos sutrikimų. 

MERGELĖ

Meilė. Ši vasara jums žada begalę įdomių pažinčių, malonių įvykių, slapčiausių troškimų išsipildymą. Pirmąjį vasaros mėnesį rekomenduojama daugiau laiko praleisti šeimoje. Šiuo periodu mylimas žmogus ir artimi giminaičiai sugebės jus palaikyti, kai jums to tikrai reikės. Pasistenkite nesigręžioti atgal ir palikti buvusias abejones bei kompleksus praeityje. Tada jau likusią vasarą galėsite mėgautis išaugusiu savo populiarumu tarp priešingos lyties atstovų. Vasaros pabaiga ne itin tinkama pažintims ir ateities planų kūrimui. Tačiau žvaigždės teigia, kad būtent artėjant rudeniui sulauksite įdomaus meilės nuotykio.

Karjera. Tai tinkamas laikas kelionėms, psichologijos studijoms, įvairiausių mokymų ir kursų lankymui. 

Sveikata. Pamiršti sunkumus asmeniniame gyvenime jums padės sportas. Būtent šiuo laikotarpiu bet kokie fiziniai pratimai bus ypač veiksmingi ir padės pasiekti stulbinančių rezultatų. 

SVARSTYKLĖS

Meilė. Būkite atviresnė su mylimuoju: jam gali trūkti švelnumo ir rūpesčio. Nuo birželio pabaigos iki liepos vidurio rekomenduojama susilaikyti nuo bendrų kelionių  galimi konfliktai kelyje. Rugpjūtis tinkamas metas naujoms pažintims, lankytis vakarėliuose, koncertuose, parodose ir spektakliuose.

Karjera. Vasarą laukia sėkmė ir klestėjimas pagrindinėse gyvenimo srityse. Sėkmingiausia bus vasaros pradžia. Nebijokite šiuo laikotarpiu kurti sau ambicingus planus ir imtis jų įgyvendinimo. Tačiau pasistenkite teisingai skirstyti savo laiką, kad jo užtektų ir darbui, ir asmeniniam gyvenimui. 

Sveikata. Atsisakykite alkoholio, atkreipkite dėmesį į procedūras bei sveiką mitybą.

SKORPIONAS

Meilė. Vasaros pradžioje atsiras galimybė iš esmės pakeisti situaciją asmeniniame gyvenime. Liepa  labiausiai tam tinkamas laikotarpis. Įdomi pažintis gali greitai peraugti į aistringą romaną, kuris visiškai pakeis jūsų įsivaizdavimą apie santykius apskritai. Tapsite išmintingesnė, labiau patyrusi, o tai padės sutvirtinti ryšį su jūsų simpatijų objektu. Rugpjūčio mėnesį jūsų gali laukti maloni, galbūt netgi stulbinanti naujiena iš antrosios pusės.

Karjera. Šiuo metu stenkitės nesivelti į konfliktus ir intrigas, tai jums neatneš naudos. 

Sveikata. Jausitės energingi ir aktyvūs, jums nebus baisios jokios ligos. 

ŠAULYS

Meilė. Vasaros pradžioje Šaulių lauks palankūs įvykiai ir meilės, ir darbo srityse. Gali būti, kad būtent liepą sutiksite žmogų, su kuriuo galėsite pradėti rimtus santykius. Tikėtina, kad jo socialinis statusas bus žymiai aukštesnis nei jūsų. Esamuose santykiuose pasistenkite išvengti kritikos ir priekaištų savo mylimajam. Nepamirškite, kad idealių žmonių nebūna.

Karjera. Nuo liepos mėnesio pabaigos darbe jūsų laukia labai palankus metas. Vieniši Šauliai savo meilę gali sutikti darbovietėje. Tačiau sulaikykite savo emocijas ir aistras, nes kitaip dėl pernelyg didelio užsidegimo rizikuosite atbaidyti savo simpatiją. Taip pat tai gali pakenkti darbo kokybei.

Sveikata. Jeigu problemų dėl sveikatos turite jau senokai, tikėtina, kad jos nesibaigs ir vasaros metu. 

OŽIARAGIS

Meilė. Jau nuo pačios vasaros pradžios situacija meilės srityje ims gerėti. Jei jūs vieniša arba neseniai išgyvenote skyrybas, tai šiuo laikotarpiu galėsite pradėti naują romaną. Jausmai bus tokie stiprūs, kad jau rudens pradžioje jūsų gali laukti rankos ir širdies pasiūlymas. Tačiau oficialiam santykių įteisinimui rekomenduojama palaukti ir neskubėti priimant svarbius sprendimus. 

Karjera. Galimi sunkumai bendraujant su žmonėmis ir problemos asmeniniame gyvenime. Jei nuspręsite visa galva įnikti į darbą, kad pabėgtumėte nuo problemų, juntamai padidinsite savo profesionalųjį statusą, gali būti, kad netgi sulauksite paaukštinimo.

Sveikata. Jums vasarą norėsis psichologinės harmonijos ir poilsio, tam puikiai tiks atostogos ramioje vietoje. 

VANDENIS

Meilė. Vasarą vienišų Vandenių laukia ilgai lauktas susitikimas su savo antrąja puse. Ši pažintis gali visiškai pakeisti jūsų gyvenimą: imsite mažiau laiko skirti darbui ir daugiau  linksmybėms kompanijoje su savo simpatijos objektu. Pasistenkite išsaugoti šitą prioritetą, jei esate rimtai nusiteikusi savo romaną tęsti. Vasaros pabaigoje galimos problemos šeimoje, susijusios su naminiais rūpesčiais, remontu.

Karjera.  Sugebėsite įgyvendinti daugelį savo planų ir kūrybinių projektų, taip pat pasieksite, kad vadovai jus pastebėtų bei įvertintų. 

Sveikata. Atostogų metu būkite atsargios, nes gresia nedidelių traumų tikimybė. 

ŽUVYS

Meilė. Tai tinkamas laikotarpis pradėti bendrą gyvenimą su mylimu žmogumi. Šiuo atveju darbai namuose dar labiau suartins jus, todėl santykiai bus patikimesni ir tvirtesni. Vasarą neverta ieškoti naujų pažįstamų: ko gero, šios pažintys bus trumpalaikės ir atneš tik nemalonius prisiminimus. Pasistenkite į širdį per daug neimti bet kokių problemų, kurios kils vasaros laikotarpiu.

Karjera. Darbe įdėmiai analizuokite savo poelgius, venkite kartoti buvusias klaidas.

Sveikata. Stenkitės aktyviau gyventi, daugiau dėmesio skirti sveikai mitybai ir sportui.