Kas kitąmet gali nutikti dvylikai Zodiako ženklų atstovų meilėje? Ką likimas žada vienišiems žmonėms, svajojantiems, kad jau kitais metais glausis prie mylimojo?

Avinas

Vienišiems: Kitąmet jums žadamos didelės likimo permainos. Jau sausio pradžioje pajusite, kaip jausmai mylimam žmogui ėmė kunkuliuoti nauja jėga. Jei ieškote antrosios pusės, tai ilgai laukta pažintis galima vasario mėnesį. Gali būti, kad šiais metais pagaliau rasite žmogų, dėl kurio jūsų širdis spurdės daug greičiau. Jei nebūsite savanaudiška, jį ilgai išlaikysite prie savęs.

Gali būti, kad metų viduryje sulauksite buvusiojo skambučio. Pasistenkite nuodugniai išanalizuoti savo emocijas. Ko gero, vargu ar jūs ryšitės atnaujinti santykius. 

Turintiems antrąją pusę: Atidžiau pažvelgsite į savo santykius, analizuosite savo partnerio elgesį. Rugpjūtį ypač svarbu, kad aplink jus būtų sukurta harmoninga aplinka. Daugiau laiko leiskite giminių ir artimų draugų rate, su mylimu žmogumi. Artėjant rudeniui, galite imti idealizuoti savo santykius su mylimuoju. Padarykite pauzę ir išsiaiškinkite savo jausmus. Tik atvirumas ir įsiklausimas padės išvengti santykių krizių. 

Nuotr. Shutterstock

Jautis

Vienišiems: Žvaigždės teigia, kad artėjant rudeniui sulauksite įdomaus meilės nuotykio. Drąsiai visa galvą pulkite į aistrų sūkurį. Jūsų laukia ryškios emocijos ir jaudinantys išgyvenimai. Ožkos metais būsite labai romantiški, aistringi, lyg magnetas trauksite priešingos lyties gerbėjus. Tikėtina, kad šiais metais sutiksite savo gyvenimo žmogų. 

Turintiems antrąją pusę: Daugiau dėmesio skirkite santykiams, palepinkite mylimąjį dėmesiu, švelnumu. Tikėtina, kad pačioje metų pradžioje teks skaudžiai susidurti su realybe, gali būti, jog savo sutuoktinį pagausite jus išduodantį. Jei norite santykius pakreipti teigiama linkme, mažiau burbėkite, rodykite savo antrajai pusei daugiau dėmesio. 

Nuotr. Shutterstock


Dvyniai

Vienišiems: Jei Dvynys metus pasitiks dar vienišas, tai jau po kelių mėnesių mėgausis meile. Spinduliuosite seksualumu ir pasitikėjimu savimi, tai priešingą lytį trauks labai stipriai – tarsi bites prie medaus. Nors naujai užsimezgę santykiai jums atrodys labai romantiški, tačiau jau metų viduryje dėl tokio savo poelgio teks labai smarkiai gailėtis. 

Turintiems antrąją pusę: 2015 metai Dvyniams neša netikėtas permainas asmeniniame gyvenime ir profesinėje veikloje. Metų pradžioje gali padidėti domėjimasis viskuo, kas paslaptinga ir nepažinta. Tai tinkamas laikas kelionėms, naujoms pramogoms ir mylimo žmogaus lepinimui. Pavasarį santykiuose su antrąja puse sugebėsite imtis iniciatyvos, taip reikšmingai sutvirtinsite jūsų ryšį. Jei svajojate apie šeimos pagausėjimą, tai 2015-ieji tam labai palankūs. 

Nuotr. Shutterstock


Vėžys

Vienišiems: Jau vasarą galėsite mėgautis išaugusiu savo populiarumu tarp priešingos lyties atstovų. Jūsų laukia daug flirto ir naujų pažinčių. Jei mąstote, kada pradėti naują romaną, tai rugpjūtis – tam tinkamiausias mėnuo. Tačiau būkite pasiruošę tam, kad jūsų santykių laukia įvairiausi išbandymai. Ožkos metais jūs labai greitai įsimylėsite ar susižavėsite jus supančiais žmonėmis...

Turintiems antrąją pusę: Vėžiams 2015 metai žada begalę įdomių pažinčių, malonių įvykių, slapčiausių troškimų išsipildymą. Metų pradžioje rekomenduojama daugiau laiko praleisti šeimoje. Šiuo periodu mylimas žmogus ir artimi giminaičiai sugebės jus palaikyti, kai jums to tikrai reikės. Pasistenkite nesidairyti į praeitį ir palikti buvusias abejones ir kompleksus praeityje. Jei puikiai sutariate su savo partneriu, tikėtina, kad šiais metais susituoksite. Na, o netrukus ir kviesitės gandrus. 

Nuotr. Shutterstock

Liūtas

Vienišiems: Jei šalia savęs neturite mylimo žmogaus, šie metai jums žada geras permainas, pasikeitimus ir atradimus. Nebijokite pakeisti savo įpročių, išlįsti iš namų ir daugiau integruotis į socialinį gyvenimą. Šių metų vasarą užsimezgęs romanas gali baigtis labai karštais jausmais. Akivaizdu, priešinga lytis sunkiai galės atsispirti jūsų vidiniam žavesiui, pasitikėjimui savimi ir aktyvumui. 

Turintiems antrąją pusę: 2015 metais Liūtų laukia sėkmė ir klestėjimas pagrindinėse gyvenimo srityse. Tačiau pasistenkite teisingai skirstyti savo laiką, kad jo užtektų ir darbui, ir asmeniniam gyvenimui. Būkite atviresnė su mylimuoju: jam gali trūkti švelnumo ir rūpesčio. Nuo gegužės iki rugsėjo mėnesio rekomenduojama susilaikyti nuo bendrų kelionių – galimi konfliktai kelyje. 

Apie 2015-ųjų vidurį galite sužinoti apie netikėtą ir neplanuotą nėštumą. Šis įvykis sutvirtins jūsų šeimą. Suprasite, kas jums svarbiausia.

Nuotr. Shutterstock


Mergelė

Vienišiems: 2015 metais Mergelėms atsiras galimybė iš esmės pakeisti situaciją asmeniniame gyvenime. Kovas – labiausiai tam tinkamas laikotarpis. Įdomi pažintis gali greitai peraugti į aistringą romaną, kuris visiškai pakeis jūsų įsivaizdavimą apie santykius apskritai. Tapsite išmintingesnė, labiau patyrusi, o tai padės sutvirtinti ryšį su jūsų simpatijų objektu. Vasarą verta pasiruošti tam, kad jūsų meilei teks patirti tvirtumo išbandymus. Jei konfliktiškos situacijos ims dažnėti, rekomenduojama sugalvoti sau ir mylimam žmogui bendrą užsiėmimą. Pavyzdžiui, savo buto dizaino kūrimas, interjero atnaujinimas, kosmetinis remontas. 

Turintiems antrąją pusę: Jums būdingas šeimyniškumas, jūs norite auginti vaikus, rūpintis namų buitimi. Tikėtina, kad šiais metais įgyvendinsite svajonę susilaukti atžalų. Tai bus karštos meilės vaisius, kuris į jūsų šeimos santykius įneš harmonijos, supratingumo ir ramybės. Santykiuose netrūks gražių akimirkų ir romantiškų poelgių, kurie jums tiesiog gyvybiškai reikalingi. 

Nuotr. Shutterstock

Svarstyklės

Vienišiems: Nuo pat 2015 metų pradžios Svarstyklių lauks palankūs įvykiai. Gali būti, kad būtent žiemą sutiksite žmogų, su kuriuo galėsite pradėti rimtus santykius. Gali būti, kad jo socialinis statusas bus žymiai aukštesnis, nei jūsiškis. Save bandysite apgauti, kad santykiuose svarbiausia seksas, tačiau giliai širdyje norėsite surasti žmogų, kuriam svarbiau būtų dvasinės vertybės. Ne veltui sakoma: labai norėk ir tai taps realybe.

Turintiems antrąją pusę: Vasarą jūsų laukia ganėtinai įtemptas laikotarpis, kai galimi konfliktai su tėvais arba mylimu žmogumi. Jūsų įgimtas diplomatiškumas ir takto jausmas padės greičiau surasti kompromisą bei normalizuoti situaciją. Tačiau neplanuokite svarbių renginių, susijusių su asmeniniu gyvenimu. 

Jūsų antroji pusė pateisins visus lūkesčius, neturės polinkio į neištikimybę ir labai stengsis dėl visos šeimos. Gali būti, kad metų pabaigoje jūs su mylimu žmogumi nuspręsite oficialiai įteisinti savo santykius arba netgi pagalvosite apie šeimos pagausėjimą.

Nuotr. Shutterstock

Skorpionas

Vienišiems: Tikėtina, kad galvą pametę Skorpionai viską mes ir išvyks pas mylimą žmogų kažkur į užsienį. Esate viena aistringiausių Zodiako ženklų, kuris tiesiog negali gyventi be kitos lyties žmogaus švelnumo ir meilės prisipažinimų. Vasarą verta susilaikyti nuo naujų pažinčių, nemegzkite vasaros romanų. 

Labai didelė tikimybė, kad žiemą sutiksite žmogų, kurį labai stipriai įsimylėsite ir vos po mėnesio draugystės pasiryšite žengti link altoriaus. 

Turintiems antrąją pusę: Skorpionams 2015-ieji – santykių sutvirtinimo metai. Gali būti, kad jau žiemą su mylimu žmogumi nuspręsite įteisinti jūsų sąjungą. Sulaikykite savo emocijas ir aistras, nes kitaip dėl pernelyg didelio užsidegimo rizikuosite atbaidyti savo simpatiją. Esamuose santykiuose pasistenkite išvengti kritikos ir priekaištų savo mylimajam. Nepamirškite, kad idealių žmonių nebūna. Nuo rudens prasideda jums palanki juosta. Poroje vyraujanti pasitikėjimo ir tarpusavio supratimo atmosfera suteiks jums jėgų judėjimui į priekį.

Nuotr. Shutterstock

Šaulys

Vienišiems: Jau nuo vasario situacija meilės srityje ims gerėti. Jei jūs vieniša arba neseniai išgyvenote skyrybas, tai šiuo laikotarpiu galėsite pradėti naują romaną. Jausmai bus tokie stiprūs, kad jau pavasarį jūsų gali laukti rankos ir širdies pasiūlymas. Tačiau oficialiam santykių įteisinimui rekomenduojama palaukti rudens ir neskubėti priimant svarbius sprendimus. Metų pabaigoje ypatingą dėmesį kreipkite į savo elgesį, žodžius ir poelgius. Tik jautrus požiūris padės sustiprinti jūsų sąjungą.

Turintiems antrąją pusę: Visus metus labai daug dėmesio ir laiko skirsite santykiams, jų puoselėjimui, tvirtinimui ir augimui. Jei turite antrąją pusę, labai norėsite santuokos. Deja, bet didelis spaudimas mylimam žmogui gali atsibosti. Jei būsite kantri, mylimasis jūsų rankos gali paprašyti romantiškų atostogų vasarą metu. 2015 metai jums labai palankūs šeimos pagausėjimo planavimui. 

Nuotr. Shutterstock

Ožiaragis

Vienišiems: Ožiaragiams 2015 metai susiklostys ganėtinai sėkmingai. Sugebėsite įgyvendinti daugelį savo planų ir kūrybinius projektus, o taip pat pasieksite, kad meilė suklestėtų. Žiemą vienišų Ožiaragių laukia ilgai lauktas susitikimas su savo antrąja puse. Ši pažintis gali visiškai pakeisti jūsų gyvenimą: imsite mažiau laiko skirti darbui ir daugiau – linksmybėms kompanijoje su savo simpatijos objektu.

Turintiems antrąją pusę: Gali būti, kad santuokinis gyvenimas patirs krizę, todėl reikės labai daug kantrybės ir nuoširdžių pastangų, kad šeima išliktų stabili. Dėl to kaltas jūsų užsisklendimas ir jausmų neišsakymas. Jausmų išbandymas baigsis vasarą, jį lengvai nugalėsite, jei su mylimuoju daug kalbėsite, nuoširdžiai bandysite pagerinti santykius. m

Nuotr. Shutterstock

Vandenis

Vienišiems: Vasarą neverta susirasti naujų pažįstamų: ko gero, šis susižavėjimas bus trumpalaikis ir atneš tik nemalonius prisiminimus. Tikėtina, kad savo laimę galėsite surasti užsienyje. Kelionės į kitas šalis atneš daug įdomių pažinčių, viena kurių gali peraugti į audringą ir ilgalaikį romaną. Taigi, Ožkos metais jūsų gyvenimas bus lyg Amerikietiški kalniukai: tai svaigsite iš didelės meilės, tai brauksite ašaras dėl nepasisekusių santykių.

Turintiems antrąją pusę: Tai tinkamas laikotarpis pradėti bendrą gyvenimą su mylimu žmogumi. Šiuo atveju darbai namuose dar labiau suartins jus, todėl santykiai bus patikimesni ir tvirtesni. Pasistenkite į širdį per daug neimti smulkių problemų, kurios kils šiuo laikotarpiu. Šeimas sukūrę Vandeniai mėgsta pasižvalgyti į kitos lyties atstovus, tačiau niekada neperžengia ribų. 

Nuotr. Shutterstock

Žuvys

Vienišiems: Žiema – vakarėlių, draugiškų susitikimų, naujų pažinčių ir kelionių metas. Tačiau asmeniniame gyvenime gali būti nemažai sunkumų. Jūsų požiūris į partnerį blaškysis nuo meilės iki abejingumo. Geriausias laikas pažintims – rugsėjis. Naujas potraukis pažadins jūsų fantaziją ir įkvėps daugeliui meniškų pasiekimų. Tačiau į aistrų sūkurį nepulkite visa galva, pasistenkite neidealizuoti vyro.

Turintiems antrąją pusę:  Jūs svajojate apie jaukų šeimos lizdelį ir vaikus. Ožkos metais visos svajonės ir tikslai pildysis daug lengviau nei įprastai. Šie metai labai palankūs vedyboms. Jei sulauksite pasiūlymo tuoktis, nesvarstykite ir sutikite.  Mylimasis aplinkui matys tik jus, kartu daug keliausite, mėgausitės vienas kito sėkme, grožiu, talentu.

Nuotr. Shutterstock