Drauge pažiūrėkime, ką čia galime nuveikti, kad atsigulusios į lovą, matytume dailią savo bikinio depiliaciją, o ne riebalų kalvelę.

Aukštinam taliją
Kelnės ir sijonais paaukštintu liemeniu vizualiai panaikina pilvuką ir sutelkia dėmesį į taliją - ploniausią liemens dalį.

Geriam žalią
Kad sporto treniruotės būtų efektyvesnės, gerkite žaliąją arbatą. Jūs darote pratimus presui, o šis gėrimas pagreitina riebalų ląstelių skilimą toje zonoje.

Esminis puolimas
Vien tik specialūs pratimai pilvo presui kažin ar duos pageidaujamų rezultatų. Kardiopratimai bei treniruotė (bėgimas, greitas ėjimas, plaukimas ar treniruokliai) ne mažiau svarbesni. Skirkite tam 20-30 minučių mažiausiai 3 kartus per savaitę.

Šaldom ir naikinam pilvą
Grožio salonuose galima pilvuką pamažinti šalčiu (krio-lipolizė - riebalinių medžiagų naikinimas žema temperatūra). Riebalų ląstelės - itin jautrios šalčiui, jos suyra, o oda tampa elastinga ir patempta.

Miegam kiečiau
Tyrimai parodė: tie žmonės, kurie miega mažiau nei 6 valandas per parą, ant talijos turi daugiau riebalų nei tie, kurie ilsisi ne mažiau kaip 6-8 valandas. Kankina nemiga? Ramunėlių ar valerijonų arbata ištaisys šį nesklandumą.

Nepamirškim nugaros
Treniruota nugara - taisyklingos laikysenos, kuri mums padeda neatkišti pilvo, sąlyga. Ne tik ją stiprinkite, bet ir stenkitės tiesiai vaikščioti. Pats menkiausias veiksmas - ištieskite nugarą, atloškite pečius, išmeskite priekin krūtinę - toks vaizdas net keliais centimetrais sumažins pilvuką.

Sluoksniuojam
Aptempti sportiniai marškinėliai išryškins pilvo rinkes, atsikišimus, todėl, jei dar nekaip jaučiatės, nors ir sportuojate (rezultatai ne taip greitai pasimato), vilkėkite po marškinėliais graciją ar glaustinukę.

Stebuklingi čiobreliai
Ieškokite kūno priežiūros priemonių, kurių sudėtyje būtų čiobrelių ekstrakto. Jis paspartina elastino gamybą, todėl oda bus stangresnė, lygesnė.

Keičiam meniu
Kad išvengtumėte pilvo pūtimo, paisykite dietologų rekomendacijų: atsisakykite konservuotų produktų, gazuoto vandens bei sumažinkite angliavandenių. Geriau valgykite baltyminį maistą, šparagus, petražoles ir gerkite žolelių arbatą.

Pusryčiai „su pliusu"
Neskaldyti grūdai padeda naikinti riebaliukus ant pilvo, užkirsti kelią širdies nepakankamumui ir diabetui, o skaldyti grūdai tokiomis savybėmis nepasižymi. Todėl dietologai pataria pamiršti sumuštinių egzistavimą - geriau valgykite košes, pagardintas šaukšteliu klevų sirupo.

Ir, žinoma, svarbiausia - sportuojam, judam, sukam lanką, atsilenkimus darom, siūbuojamės ant kamuolio...