Nors kūno kalba yra viena sudėtingiausių ir painiausių, tačiau yra keletas ženklų, kurie signalizuoja apie priešingosios lyties simpatiją jums. Štai keletas JO veiksmų, kurie rodo  tu jam beprotiškai patinki, tad kuo skubiau atsakyk tuo pačiu. Gal meilė jau visai šalia?


1. Miela šypsena

Vyrai yra linkę mažiau dalinti savo šypsenas, tad jei jis mielai jums šypsosi  tai pirmasis ženklas, kad tarp jūsų ne tik dalykiški santykiai. Tik neužmirškite to, kad galite vyrui beprotiškai patikti, tačiau jo santūrumas ir drovumas jam trukdo parodyti savo jausmus. Gal verta pačiai padovanoti šypseną?

2. Paraudę skruostai

Klystate, jei manote, kad tai tik moterų skruostai pasipuošia ryškiu raudoniu, kai jas užkalbina patinkantis vyras. Taip nutinka ir vyrams. Tai mūsų kūno reakcija, kurios negalime kontroliuoti, todėl, akivaizdu, yra labai nuoširdi ir nesuvadinta. Jei vyras parausta, kai netyčia su jumis susiduria gatvėje, galite būti tikra, kad ant jūsų kabliuko jis jau užkibo.

3. Akių kontaktas

Gal ir ne visada drąsu įsistebeilyti į vyrą, tačiau tai labai svarbu, jei norite užmegzti santykius. Tą žino ir vyriškoji pusė. Labai svarbi akių kontakto trukmė. Jei pastebėjote, kad kažkas į jus žvilgčioja ilgiau nei įprastai, atsakykite tuo pačiu (aišku, jei tas žmogus jus domina, nes taip labai lengva prisišaukti ir nelabai malonią draugiją). Žvilgsnis  gundytojas ir viliotojas!

Nuotr. Shutterstock

4. Veiksmų atkartojimas

Jei vyras tave mato lyg veidrodyje save  tai ženklas, kad jam labai svarbu tau įsiteikti ir patikti. Tai gali būti ir tavo rankų mostų atkartojimas, ir kalbos manieros kopijavimas. Pavyzdžiui, jūs pradedate smagiai juoktis, o jis tai atkartoja (nors pokštas jo visai nesužavi). Jums neabejingas vyriškis nori tapti jūsų dalimi, susitapatinti, parodyti, kad yra savas. 

5. Rankos sudėtos ant klubų

Atrodo, nieko nepasakantis veiksmas, tačiau yra visai priešingai. Jei jis stovėdamas rankas susideda ant klubų arba įkiša nykštį į diržo kilpą  jis akivaizdžiai siunčia flirto signalus, kurie skirti būtent tau (aišku, jei aplink neišsirikiavusios dar kelios gražuolės). Ši tvirta stovėsena, vyrų nuomone, siunčia signalą apie tai, koks jis pasitikintis savimi ir stiprus. Tikras Macho!

6. Atsargus prisilietimas

Jei vyras netyčia į jus trenkiasi ar griozdiškai užlipa ant kojos - tai joks flirtas, o elementarus nerangumas. Tačiau jei jis lyg netyčia prie jūsų priglunda, prisiliečia, ranka perbraukia rankas ar kitaip bando užmegzti kūno kontaktą - galite numanyti, kad jam kritote į akį. Jums patinka šis vyriškis? Atsakykite tuo pačiu! Daugelis moterų atsargiai ir baimingai reaguoja į šį flirtavimo ženklą, tačiau jūs nedarykite tokios klaidos. Gal prie jūsų prisilietė būsimas sutuoktinis?

Nuotr. Shutterstock

7. Galvos pasukimai į moterį

Gal ir keistai skambės, bet mūsų neverbaliniai judesiai išduoda labai daug. Štai galvos pasukimai, palenkimai, atstumas iki kito žmogaus  pasako tai, ką kartais norėtume nuslėpti. Jei vyras pakreipia galvą į jus ir pasilenkia arčiau  jam labai svarbu, ką sakote, jis bando pagauti kiekvieną žodį. Moteriai labai svarbu žinoti, kad jos žodžiai keliauja ir į vyro mintis, ir į širdį. 

8. Išsiplėtę akių vyzdžiai

Sakoma, kad akys yra mūsų sielos veidrodis. Taip, jos pasako labai daug, kartais net tai, ką norėtume nuo kitų nuslėpti. Jei pastebėjote, kad vyro vyzdžiai išsiplečia, kai jis žvelgia į jus, tai pats akivaizdžiausias flirto ženklas. Jis tiesiog pamišo dėl jūsų!

9. Pakelti antakiai

Tai parodo, kad jam labai įdomu tai, apie ką jūs kalbate. O gal... Tiesiog priešais jį sėdinti moteris jam kelia tokią intrigą, susižavėjimą ir romantiškus jausmus, kad antakiai nevalingai pakyla aukštyn. Jei norite jį paerzinti ir dar labiau apsukti aplink savo pirštą, įdėmiai stebėkite jo akis. Greitai pamatysite, kaip vyro susidomėjimas dar labiau padidės!

10. Liečia savo veidą

Jei vyras rimtai jumis domisi, jis nevalingai pradės dažnai liesti savo veidą. Taip nutinka, nes jis smarkiai jaudinasi, todėl sunkiau kontroliuoja savo veiksmus. Seksualinius signalus vyriškiai siunčia tada, kai rankomis liečia žandikaulį ir jį trina, tampo ausis, kramto arba pirštais liečia lūpas.

Dabar, kai žinote visas vyrų flirtavimo paslaptis, metas tuo pasinaudoti. Stebėkite jo kūną, judesius, akis ir šypsena, o, svarbiausia, nebijokite atsakyti tuo pačiu!

Nuotr. Shutterstock