Rašytojas Simonas Richas ir dailininkas Farley Katzas nusprendė atkurti visas šias tipines šeimyninio gyvenimo pozas. Ar atpažįstate save?

Tinginių valsas

Poza, kurioje vaikus reikia išsiųsti pas močiutę, kad vyras ir žmona galėtų išeiti pasivaikščioti. Svarbiausias šios pozos privalumas slypi tame, kad eiti miegoti galima jau pusę aštuntos vakaro ir niekur nebeeiti.

Dviese prie agregato

Ši poza – tikras atradimas. Čia moteris demonstruoja iniciatyvą ir ima viską į savo rankas, nes vyras viską daro neteisingai. Na kaip taip galima šluostyti indus?

Sužeistas hipopotamas

Tokioje pozoje turėtų būti vyras, kai jaunutis kaimynas, padėdamas pernešti baldus, nusiima sportinius marškinėlius ir savo torsu gundo svetimą žmoną.

Per plauką nuo žūties

Poza, kai vyras, išgirdęs žmonos žingsnius, grubiai uždaro nešiojamą kompiuterį, kuriame žiūrinėjo savo buvusių moterų paskyras.

Įsimylėję išpuikėliai

Šiai pozai reikia dviejų: vyras ir žmona slapta susikabina rankomis po stalu, kai mato, kad kitų susituokusių porų problemos didesnės už jųjų.

Tingių galvijų raginimas

Čia svarbiausias vaidmuo tenka žmonai. Ji turi demonstratyviai tvarkyti paskui savo vyrą, taip be žodžių ragindama jį savarankiškai susitvarkyti po savęs.

Nutraukta sueitis

Poza, kurioje būtina atsitraukti nuo aistringų bučinių, kai į kambarį įsiveržia vaikas.

Standartų sumažinimas

Vyras gadina orą, žmona apsimeta, kad nieko nepastebi.

Užsispyrusi ožka

Poza skirta daugiau moteriai. Čia labai svarbu rasti priėjimą prie vyro: žmona stumia jį drabužių parduotuvės link, nes jam reikia naujo megztinio, o jis priešinasi.