Viena draugė pasiskundė, kas jos mylimasis vengia būti jos namuose, o pirmą kartą užsukęs į miegamąjį net išsižiojo. Aš ilgai nesvarsčiau, kur čia „šuo pakastas. Akivaizdu  vyrukas išsigando visos armijos žaislų ant jos lovos. Pliušiniai draugai nelabai nuteikia romantiškai nakčiai, o moteris neatrodo seksuali dyva, ji labiau primena dvylikametę mergaitę savo princesiškoje karalystėje. 

Taigi, tavo miegamajame neturėtų būti šių interjero atributų:

 Augintinio nuotraukų (ypač, jei jis gyvas ir sėdi šalia, ant lovos).

Nuotr. Shutterstock

 Daikto, kurio pagrindinė funkcija  ne interjero puošyba, tačiau jis kambaryje yra „dėl to, kad labai prabangiai ar stilingai (pavyzdžiui, gitara, kuria nemoki groti; teleskopas, jei tu nieko neišmanai apie astronomiją; gaublys kambaryje tos, kuri galvoja, kad Australijos sostinė  Sidnėjus).

– Tuščių dėžių ir maišelių, kuriose kažkada buvo dovanos ir kosmetikos priemonės. Taip pat kalno grožio priemonių priemonių, kurios po visur mėtosi.

 Indų su maisto atliekomis. Tai parodytų, kad esi labai netvarkinga ir nevalyva, o kam tokia moteris gali patikti?

 Daugiau negu vieno šokoladinio batonėlio popierėlio ar tuščių alkoholinių gėrimų butelių.

 Daugiau negu vieno atviruko su mados ikona (juk tu išaugai iš paauglės amžiaus, kuri kambario sienas išpuošdavo mylimos berniukų grupės plakatais).

 Storos flanelinės pižamos, kuri norom nenorom siunčia signalus apie senelių namus.

Nuotr. Fotolia

 Daugiau negu 5 pagalvių ant lovos. Minkštoji karalystė gali išgąsdinti vyruką, nes primins karališkus patalus, prie kurių net baisu prisiliesti, ką kalbėti apie seksą juose. 

 Veidrodžio, apklijuoto nuotraukomis, kurių 90 procentų yra selfiai

 Šuns ar katės rakandų: žaislų, lovos, plaukų kuokštų (ypač lovoje). 

 Nėštumo testo. Panaudoto. Naujo. Netgi paslėpto stalčiuje. Jo neturi būti.