15 įvairių ambasadų, įmonių ir bendruomenių komandų varžosi, kas daugiausiai nužingsniuos. Visos komandos stengiasi pasiekti kiek įmanoma geresnius rezultatus.

Trečiosios savaitės nugalėtojais tapo Danijos ambasados komanda, jų savaitės žmogaus vidurkis: 14290 žingsnių per dieną.

Danijos ambasados komandos narė Rasa Dambrauskaitė GRYNAS.lt pasakojo apie komandos įspūdžius bevaikštant. Komandą sudaro ji ir jos kolegė Marie.

„Aš ir mano kolegė daugiausiai nužingsniuojame laisvalaikiu t.y. savaitgaliais bei šiokiadieniais po darbo. Į darbą vaikštome visuomet pėsčiomis, išskyrus tuos atvejus, kuomet naudojamės dviračiais. Iki darbo einame 30 minučių, taigi kiekvieną dieną mažiausiai vaikštome valandą“, - pasakojo R. Dambrauskaitė.

Moteris pasakojo apie savo ir kolegės mėgstamiausias pasivaikščiojimų vietas, bei įdomius, pamatytus vaizdus: „Mums abiems labai patinka Vilniaus senamiestis ir visa kas jį supa: siauros senamiesčio gatvelės, Bernardinų sodas, Užupio vietos. Mane visuomet džiugina netikėtai pamatyti gyvūnėliai. Labiausiai įsiminė pamatyta voverytė. Žinoma, tai ne pirmas kartas, kuomet matau voverę, bet tai visuomet pradžiugina. Marie įsiminė matytas saulėlydis ant Gedimino kalno.“