Jau antrus metus „RV Agentūros“ komanda kviečia kūrybingus žmones, kurie nėra abejingi aplinkosaugos problemoms, dalyvauti eko dizaino konkurse. Projekto idėja - parodyti, kaip galima dar kartą panaudoti daiktus ir įtikinti žmones, jog tai gali tapti neatsiejama jų buities dalimi, gražia interjero detale ar aksesuaru. Be to, siekiame keisti žmonių požiūrį į dovanas ir pasiūlyti sulaužyti Kalėdų tradicijas – savo artimuosius nustebinti ne pirktinėmis, o savo pačių padarytomis dovanomis. Juk malonu turėti daiktą prie kurio prisilietė mylimas žmogus.
Citata
Fotelis iš kibiro, nebereikalingos traktoriaus kėdės, šviestuvas iš senų mėgintuvėlių pripildytų kvapnių granulių, atvirukai, kurių gamyboje naudojami popieriaus likučiai ir varžtai, knygų skirtukai su smagiu personažu. Visi pavyzdžiai ne kas kita, kaip šio konkurso dalyvių darbai.

Tad jei Jums atrodo, kad atlieka, tai nepanaudota žaliava, kurią galima panaudoti kilniems tikslams, junkitės prie konkurso entuziastų, kurių praėjusiais metais buvo virš šimto.

Viskas, ką reikia padaryti, tai sukurti naują, gražų, bet kartu ir funkcionalų, patvarų daiktą iš senų ir nebenaudojamų atliekų, kuris galėtų būti naudingas buityje, interjere ar tapti puikia dovana mylimam žmogui. Taip pat užpildyti anketą, kurioje būtina aprašyti daikto idėją bei panaudotas medžiagas ir prisegus 3 nuotraukas iki š.m. spalio 15d. atsiųsti el. paštu info@rvagentura.lt.

Dalyvauti gali visi norintys, užsiregistravusieji bus skirstomi į keturias grupes: mokinių, studentų, neprofesionalų ir profesionalų. Galite dalyvauti vieni arba poroje, prašyti pagalbos savo mokytojų, senelių ar draugų. Svarbu dalyvauti ir kurti, o kartu su kompanija tai daryti dar smagiau. Originalūs ir išskirtiniai darbai bus eksponuojami kataloge ir parodoje, o komisijos širdis pavergę bus apdovanoti vertingais prizais.

Neaišku, kas yra eko dizainas? Tai - fotelis iš kibiro, nebereikalingos traktoriaus kėdės, šviestuvas iš senų mėgintuvėlių pripildytų kvapniomis granulėmis, atvirukai, kurių gamyboje naudojami popieriaus likučiai ir varžtai, knygų skirtukai su smagiu personažu. Visi pavyzdžiai ne kas kita, kaip šio konkurso dalyvių darbai. Daugiau jų, gali pamatyti darbų kataloge.

Konkurso naujienas gali sužinoti „Facebook“ paskyroje „Žalios mintys“ .