Ne vienas jau vertų burną išlieti viską, ką mano apie šią šokiruoti nevengiančią organizaciją, tačiau žadą trumpam atima aktorė, pozuojanti šioje reklamoje. Ant televizijos serialo „Nikita“ žvaigždės Maggie Q (Margaret Denise Quigley) kūno nutapytas pasaulio žemėlapis – tokiu būdu išreikšdama klimato kaitos problemos svarbą ši jauna mergina prisidėjo prie būrio nuogų gražuolių, jau pozavusių PETA reklamoms.

O tuo metu, kol žiūrovai grožisi reklama, PETA aktyvistai beria toliau: „Didžiulis vandens suvartojimas, dirvos erozija, šiltnamio dujų išmetimai, didžiuliai ištekliai, sunaudojami gyvuliams užauginti – visa tai yra mėsos pramonė. Negana to, dažnai gyvūnai auga pasibaisėtinomis sąlygomis, farširuojami įvairių hormonų ir vaistų, kad greičiau augtų, kol galiausiai išgabenami į skerdyklas, kur baigia savo gyvenimą lėtai ir skausmingai“, - rašo PETA atstovai.
Organizacija PETA įsitikinusi, jog kovoti prieš klimato atšilimą galima atsisakat mėsos

„Gyvūnai ir aplinkos saugojimas man visada buvo svarbios temos. Todėl sutikau su PETA pasiūlymu. Pasaulis ant mano kūno – įdomi mano jausenos metafora. Visada jaučiau, kad pasaulis priklauso nuo mūsų. Nuo mūsų pasirinkimo. Kai valgau, žinau, kad nenuskriaudžiu gamtos, gyvūnų, netgi kitų žemės gyventojų.,“ - interviu kalba M. D. Quigley.