Ar kada nors svajojote apie miegą paukščio lizde, iš kurio lengva pasiekti ir savo svajonių šalį? Dabar Jūs galite įgyvendinti šią savo svajonę tiesiog įsigydami nuosavą paukščio lizdo lovą.

Graži paukščio lizdo lova sumanyta ir sukurta O*GE kūrybinės grupės. Šis rizikingas sumanymas buvo vienas iš jų naujų kūrybinių idėjų įgyvendinimo projektų.

Norėdami sukurti geriausios formos lizdą gamintojai panaudojo įvairias patogias naudoti kartonines dėžutes. Neįtikėtina lova gali tapti jūsų vaikų žaidimų, miegojimo ir visų linksmybių vieta.

Naujajame lizde įrengta labai didelė atsipalaidavimo zona bei kartu miegamoji dalis su jaukia lova. Paukščių lizdo lovos yra trijų skirtingų dydžių. Didžiausioje, kuri yra 4,5 m skersmens, gali tilpti iki 16 vaikų, tačiau taip pat yra ir mažesnių versijų.

Naujoviškas požiūris į dizainą tikrai suras savų gerbėjų tarp tų, kurie mėgsta pasakoti istorijas prieš miegą savo vaikams. Tai taip pat galėtų būti išskirtinė žaidimų vietą mokykloms, kur vaikai linksmai leistų laiką.

Tik nemanykite, kad tokia lova gali būti naudojama tik vaikams. Tai tikrai gali būti puiki pasilinksminimų vieta visiems suaugusiųjų, kurie širdyje jaučiasi jauni.