Tytuvėnų klebonas Rimantas Žaromskis turi neįprastą hobį – jaguarus. Kunigas vairuoja tokios markės automobilį, kuriuo važiuoja į zoologijos sodą pamatyti šių gyvūnų.

„Mano pomėgiui šiek tiek turėjo įtakos ir automobilis, nes jis yra tokios pat markės, bet per televiziją pamačiau reportažą iš Klaipėdos zoologijos sodo ir ten nuvažiavau. Kai pasakė, kad pas juos gimė jaguarai, pagalvojau, kad man reikia nuvažiuoti ir pasižiūrėti, kaip tai realiai atrodo, nes niekada nesidomėjau ir nebuvau matęs“, - sakė R. Žaromskis.

Pasak pašnekovo, žvėris darbuotojai leido paimti ant rankų. „Bet ko gero, tai buvo paskutinis kartas, nes jaguarai yra plėšrūs gyvūnai. Bet aš jokios baimės neturiu šiam dalykui. Aš galvoju, kad ateinu su gerais ketinimais. Aš tik gero noriu, žinoma, kad žvėris to nesupranta ir atsargumas reikalingas", - kalbėjo klebonas, kuris nuotraukas su šiais gyvūnais patalpino savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje.

Paklaustas, kaip sugebėjo įpirkti tokį prabangų automobilį, kunigas teigė, kad ne prabanga jam svarbiausia. „Man svarbi ne prabanga, o mobilumas, greitumas. Neieškau prabangos, o ieškau būdų, kad galėčiau operatyviau patarnauti visiems, nes tų reikalų parapijoje yra visokių. Visada domėjausi BMW markės automobiliais, bet po to man pasakė, kad gal tiktų ir „Jaguar“ markės automobilis. Tai kažkaip užsikabinau ir viskas", - apie savo pomėgius kalbėjo klebonas.