Skatins fotografuoti netvarkingus konteinerius

Pasak „Ecoservice“ įmonių grupės logistikos vadovo Daliaus Čepulio, svarbiausia mobiliosios programėlės paskirtis – priminti bendrovės klientams atliekų surinkimo grafikus ir suteikti galimybę pasitikrinti skolos likutį. Tiesa, naudotis pastarąja funkcija galės tik tarifinių rajonų gyventojai, sudarę tiesiogines sutartis su atliekų vežėju.

Kurti mobiliąją programėlę „Ecoservice“ nusprendė pastebėjusi, kad vartotojai painioja buitinių ir antrinių atliekų surinkimo grafikus, neretai pamiršta laiku išstumti konteinerį.
„Sukūrėme šią programėlę, siekdami palengvinti vartotojams atliekų surinkimo grafikų stebėjimą. Jiems daugiau nereikės kabinti grafikų ant šaldytuvo ar saugoti priminimų telefonuose. Mūsų mobilioji programėlė leis bet kuriuo metu pasitikslinti tokią informaciją. Bus galima nusistatyti ir atitinkamus priminimus“, – programėlės privalumus pristato D.Čepulis.
Citata
Naudojantis „Ecoservice“ mobiliąja programėle bus galima užsisakyti statybinių ir stambiagabaričių atliekų, padangų išvežimą, pavojingų atliekų surinkimą ir išvežimą.
Naudodamiesi bendrovės mobiliąja aplikacija „Ecoservice“ vartotojai taip pat galės reaguoti į bendrovės teikiamų paslaugų kokybę – pranešti apie konteinerių būklę, netvarkingą aplinką aplink juos, personalo elgesį. Klientai bus skatinami fotografuoti netvarkingos būklės konteinerius ir siųsti nuotraukas, nurodydami jų lokaciją. Bendrovės atstovai tikisi, kad tokiu būdu galės operatyviau reaguoti į probleminius taškus, užtikrinti kokybišką atliekų surinkimą.
Eco App

Tikisi sudominti per šimtą tūkstančių vartotojų

Kaip tinkamai rūšiuoti atliekas, vartotojus edukuos mobiliojoje programėlėje įdiegta funkcija „Atliekų rūšiavimas“. Pasinaudojant ja galima bus pasitikslinti, kurias atliekas mesti į konteinerį ir kurių ne. Rubrika „Ar žinojote, kad...“ padės paneigti kai kuriuos rūšiavimo mitus. Tarkime, kad prieš išmetant stiklo tarą į stiklo konteinerį būtina pašalinti popierines etiketes.

„Ecoservice“ programėlėje vartotojai taip pat ras rūšiavimo žemėlapį, kuriame bus pažymėti antrinių atliekų rūšiavimui pritaikyti konteineriai. Naudojantis „Ecoservice“ mobiliąja programėle bus galima užsisakyti statybinių ir stambiagabaričių atliekų, padangų išvežimą, pavojingų atliekų surinkimą ir išvežimą, užsisakyti kitas bendrovės teikiamas paslaugas. 

Tikimasi, kad iki metų pabaigos mobiliąja „Ecoservice“ programėle naudosi trečdalis bendrovės klientų. Šiuo metu įmonių grupė aptarnauja daugiau nei 0,5 mln. vartotojų 13-oje šalies savivaldybių.

Programėlė bus prieinama „Android“ ir „iOS“ operacinių sistemų naudotojams, ją galima nemokamai atsisiųsti iš „App Store“ parduotuvės.