Mažeikių Aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnai, pamatę vandenyje stovinčią ir išlipti negalinčią ožką neliko abejingi.

„Vakar Mažeikių Aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnai vykdydami mėgėjiškos žūklės kontrolės reidą Šerkšnės upės pakrantėje (ties Bugenių k., Mažeikių r. sav.), prie didelio ir stataus šlaito vandenyje pastebėjo baltą ožkelę“, – pranešė Aplinkos apsaugos departamentas savo feisbuko puslapyje.

„Manome, kad ožkelė galėjo nuslysti nuo stataus šlaito ir įkristi į vandenį. Ji buvo sušlapusi, nuvargusi ir pati išlipti bei išplaukti nebegalėjo. Kartu su vietinių gyventojų pagalba gyvūnas buvo išgelbėtas ir perduotas gyventojų globai. Džiugu, kad pastebėjome ožkelę ir galėjome padėti“, – sakė Mažeikių Aplinkos apsaugos inspekcijos viršininkas Nilius Kupliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)