„Keltininkai sako, kad ši didžiųjų ančių porelė kiekvieną vakarą paskutiniu kelto reisu persikelia į Smiltynę, kad nereikėtų skristi, nes ten jos nakvoja“, – savo paskelbtą vaizdo įrašą, kuriame matyti į keltą lipančios antys, komentavo Virginija Gedžiuvienė.

Moteris gyvena Nidoje ir po koncerto Klaipėdoje norėjo grįžti namo. Tuomet ir pamatė šias dvi keleives.

„Gyvenu Nidoje. Tą balandžio 21-osios vakarą po koncerto Klaipėdos koncertų salėje skubėjau į paskutinį keltą 21.00 val., nes 21.15 val. išvyksta paskutinis maršrutinis autobusas į Nidą. Iki kelto išplaukimo buvo likusios tik kelios minutės, bet vis tiek pastebėjau prieš mane krypuojančias ir lipančias ant kelto trapo kiek neįprastas keleives. Mėgstu filmuoti ir fotografuoti gamtą, tad su malonumu užfiksavau šios didžiųjų ančių porelės kelionę. Antys jautėsi užtikrintai, nes vienas iš keltininkų jas ir pavaišino. Paklaustas papasakojo, kad porelė tapo paskutinio kelto reiso dažnomis viešniomis“, – pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją