Dienos lėtai, bet užtikrintai trumpėja, rytai jau vėsesni, o upių ir ežerų vanduo nebe toks šiltas. Nuo ankstyvo pavasario vedę savo jauniklius gyvūnai jau užaugino ir intensyviai ruošia savarankiškam gyvenimui, o paukščiai jau nerimastingai dairosi į pietų pusę. Pamažu ir nesulaikomai artėja ruduo, o ruduo - derliaus metas.

GRYNAS.lt skelbia nuotraukų konkursą „Mano derlius“. Kviečiame siųsti tik šiais metais užaugintų daržovių, vaisių ar uogų fotografijas. Tinka ir miške rastos gėrybės!

Fotografijas siųskite adresu grynas@grynas.lt. Būtinai nurodykite nuotraukos datą, vietą, savo vardą, pavardę bei kontaktus. Nepamirškite ir trumpos istorijos, kaip jums pavyko išauginti ar rasti tą ypatingąjį derlių.

Nuotraukų laukiame iki rugsėjo 25 d. Geriausi kadrai atskiru albumu bus paskelbti GRYNAS.lt, o konkurso nugalėtojus atskiru balsavimu išrinks portalo skaitytojai.

Du daugiausiai skaitytojų balsų surinkę konkurso dalyviai bus apdovanoti Jurgos ir Ričardo Anusauskų fotografijų albumais su autografais Toli iš arti ir Mandarininė antelė.

GRYNAS.lt konkurso taisyklės.

Siūlome susipažinti su pirmaisiais konkurso dalyvių darbais: