Meškinas užsižaidė su ledo luitu tol, kol mama meška artimiausioje upėje mėgino sužvejoti žuvį. Tačiau ir jauniklis parodė savo jėgą – stambus ledo luitas jo letenose netrukus lūžo perpus.

Mamai išėjus žuvauti jauniklis atrodė kiek pasimetęs. Iki tos akimirkos, kol atrado nuostabųjį ledo luitą! Šioje situacijoje rudosios meškos jauniklį Kronotsio rezervate Rusijos rytuose įamžino 52-ejų metų fotografas Sergėjus Ivanovas.

„Meškos šioje vietovėje itin vėlai įminga žiemos miegu. Mat čia vis dar yra lašišų, upe plaukiančių link nerštaviečių“, - teigė fotografas S. Ivanovas.

Meškos jauniklis buvo nufotografuotas, kai mama jį trumpam paliko Kurilo ežero pakrantėje. Fotografas S. Ivanovas slėpėsi kitoje ežero pakrantėje jau kelias valandas, laukdamas tinkamos situacijos „fotosesijai“.

„Buvo matyti, kad tai jo pirmoji žiema ne oloje – meškiukas itin domėjosi aplinka, ledu, pradedavo žaisti su gamtos objektais. Tiesą sakant, nors jis žaidė su paprasčiausiu ledo gabalu, buvo smagu žiūrėti, kaip jis linksminasi. Ypač įspūdingas kadras – kai ledas perskilo ant jo kojos“, - įspūdžiais dalinosi fotografas.