Po vaizdo įrašu komentatoriai sakė, kad briedis tikrai vietinis ir dalijosi kitomis galimai to paties gyvūno nuotraukomis.

Kuršių nerija yra daugelio laukinių gyvūnų mėgiama vieta. Jos miškuose ir pakelėse galima pamatyti šernų bei lapių, o briedžiai net kelis kartus yra pastebėti besimaudantys jūroje visai šalia poilsiautojų.

Medžiotojas ir gamtos entuziastas Ramūnas anksčiau Grynas.lt pasakojo, kad kanopiniai žvėrys aktyvesni naktį ir vakare, kai žmonių miškuose nėra, o dieną jie paprastai slepiasi, vis dėlto tai nereiškia, kad šviesiu paros metu jų niekada nesutiksite.

Pamačius briedį jis pataria elgtis ramiai ir prie gyvūno nesiartinti bei įspėja, kad briedžių patelės gali būti itin pavojingos jauniklių vedimo laikotarpiu – nuo gegužės iki birželio vidurio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją