Tauragės rajone esančioje Batakių girininkijoje, privati įmonė kirsdama mišką ir išvešdama medieną iš privataus miško suniokojo Tauragės miškų urėdijos prižiūrimą miško kelią. Šiuo metu dėl nesiliaujančio lietaus miško keliai yra pažliugę, todėl vežti medieną sunkiasvorėmis medienos išvežimo mašinomis ne visur galima.

Kaip sakė laikinai Tauragės miškų urėdo pareigas einantis Edvardas Bielskis, šioje vietoje Tauragės miškų urėdija medieną sandėliuoja rietuvėse prie kelio ir jos neveža. Laukiama, kol kelias pradžius. Privati įmonė, neatsižvelgusi į aplinkos sąlygas, gabendama medieną, išvažinėjo kelyje gilias provėžas. Tauragės miškų urėdija sudarys komisiją kuri nustatys žalos dydį ir paprašys ją padariusią įmonę atlyginti kelio remonto išlaidas.

Tauragės miškų urėdija prižiūri netoli penkių šimtų kilometrų kelių. Pernai kelių priežiūrai ir remontui urėdija išleido vieną milijoną šimtą tūkstančių litų savo lėšų. Miško keliais naudojasi ne tik valstybiniai miškininkai, bet ir gyventojai bei privačių miškų savininkai. Pažliugus keliams miškų urėdija turi teisę juos uždaryti.