Nors šiais laikais informacijos apie sveiką mitybą ir lieknėjimą tikrai netrūksta, kai pradedame visus patarimus įgyvendinti praktiškai, dažnai paaiškėja, kad patiems to pasiekti nepavyksta. Ir tam yra ne viena priežastis. Jas puikiai įžvelgia specialistai, galintys užvesti žmones ant teisingo ir lengvesnio kelio. To siekia ir šis naujas sanatorijos GRADIALI lieknėjimo projektas.

Sanatorija GRADIALI pasiruošusi DELFI skaitytojams padovanoti itin vertingą dovaną – 2 savaičių poilsį su ilgalaikio lieknėjimo programa-mokymais „Svorio kontrolė“ Palangoje. Dovanos vertė – 1638 Eur.

Ši programa skirta tiems, kurie yra pasiryžę keisti savo gyvenimo ritmą ir visam laikui atsikratyti antsvorio. Maudynės jūroje, švarus oras, rytinė mankšta, tinkamas maistas, masažai – tai vaistai, kurie padės atsikratyti nereikalingo kūno svorio. O pasitelkiant pažangiausias technologijas, visas lieknėjimo procesas taps dar paprastesnis.

Per šias dvi savaites jūs atsikratysite pirmųjų kilogramų, tačiau, svarbiausia, išmoksite kaip gyventi sveikai: nuolat būti optimalaus svorio, energingais ir gyvybingais.

Organizatoriai nesiūlo greito rezultato, nes jis yra trumpalaikis. Siūlo pakeisti gyvenimą visam laikui. Programa skirta tiems, kurie jau yra išbandę daug ir yra pasiryžę keistis iš esmės bei visam laikui.

Svorio metimas – nemenkas iššūkis jūsų kūnui, bet jums padės medikai, profesionalūs kineziterapeutai, dietistai, masažistai.

Gradiali konkursas

Į individualiai sudarytą programą įeina

● 14 nakvynių komfortiškame vienviečiame numeryje su balkonu;
● švediško stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienė iš specialaus meniu restorane;
● fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojo konsultacija bei sveikatingumo procedūrų skyrimas;
● dietisto konsultacija ir mitybos plano sudarymas;
● tonizuojanti rytinė mankšta baseine arba kineziterapija sporto salėje su „Redcord“ terapijos sistema;
● anticeliulitinis masažas arba LPG masažas probleminei kūno zonai;
● povandeninis masažas arba procedūra su „Mowoot“ aparatu (skirta suaktyvinti žarnų peristaltiką);
● limfodrenažinis masažas kojoms ir juosmeniui;
● sausos angliarūgštės vonia;
● medžiagų apykaitą gerinantis kokteilis;
● treniruoklių salė;
● baseinas, sūkurinė vonia, pirtis kasdien

Kaip dalyvauti?

Konkurso sąlygos labai paprastos – iki spalio 7 d. žemiau esančioje formoje atsiųskite savo lieknėjimo istoriją.

Aprašykite savo lieknėjimo kelius ir klystkelius: kiek laiko jau bandote mesti svorį, kokių priemonių ėmėtės, ką jau esate išbandę. Kas yra sunkiausia ir kas labiausiai trukdo siekti rezultatų. Parašykite, kodėl būtent Jūs esate verti laimėjimo ir kokių rezultatų tikitės iš projekto. Kodėl norėtumėte atsikratyti antsvorio visam gyvenimui?

Gera žinia – net jei ir nelaimėsite konkurso, specialistai galės pakomentuoti jūsų atvejį ir nemokamai duoti vertingų patarimų! Įdomiausias dalyvių istorijas su specialistų komentarais publikuosime DELFI ir GRADIALI portaluose bei Facebook paskyrose.

Būtinai nurodykite šiuos duomenis:

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/267.inc"); ?>

Laimingąjį išrinks sanatorijos GRADIALI ir DELFI komanda. Laimėtojo lieknėjimo patirtis bus skelbiama portale DELFI, o pokyčiai aprašomi ir filmuojami reportažuose. Sėkmės dalyvaujant ir metant svorį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)