Ernestine gimė 1936 m. birželio 16 dieną. Sportuoti ji pradėjo tik sulaukusi 56 metų! Ir nuo tada ji iškovojo du kultūrizmo titulus. 2010-2011 m. Ernestine netgi buvo paskelbta vyriausia konkursuose dalyvaujančia kultūrizmo sportininke pasaulyje ir jos vardas įtrauktas Į Gineso pasaulio rekordų knygą!

Tad kokia gi jos paslaptis? Disciplina, ryžtas ir sunkus darbas! Ji keliasi trečią ryto, pradeda sportuoti aštuntą ryto, jos treneris yra buvęs Misteris Visata. Per savaitę Ernestine nubėga apie 80 mylių (130 km) ir turi susidariusi mitybos režimą: valgo virtus kiaušinių baltymus, vištieną, daržoves ir geria daug vandens. Bet tikroji jos sėkmės paslaptis labai paprasta: ji niekada nepasiduoda.

Tad kitą kartą, kai norėsite išsisukti nuo treniruotės sporto salėje, prisiminkite Ernestine – vyriausią pasaulio kultūristę, kuri įrodo, kad viskas pasaulyje įmanoma, jei tik yra užtektinai noro ir ryžto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)