Vyras pasakoja anksčiau bandęs savarankiškai atsikratyti svorio, mėginęs įvairias dietas, tačiau pasiekti rezultatai niekada ilgai neišlikdavo.

„Bandžiau „grikių dietą“: 7 dienas valgiau vien grikius ir gėriau kefyrą. Per tą savaitę numečiau 7 kg. Bet per dvi savaites po dietos grįžo kilogramai ir dar keli papildomi. Taip pat bandžiau mesti svorį tik sportuodamas, nekeisdamas mitybos, deja, norimų rezultatų nebuvo. Turėjau ir trenerio sporto klube sudarytą mitybos planą, tačiau planas buvo sudarytas kažkaip „sausai“, pavyzdžiui, 100 g. ryžių, 200 g. vištienos ir daržovės, viskas“, – pasakoja Paulius, sakydamas, kad tokiame plane jam trūko konkretesnės informacijos ir receptų, todėl net nebandė laikytis sudaryto plano.

Trokšdamas ilgalaikių rezultatų bei norėdamas sumažinti savo riebalinį sluoksnį ir apimtis Paulius nutarė išbandyti internetinę platformą „Kilo.lt“. Vyras pasakoja, kad tapus jos nariu teko kardinaliai keisti mitybą. Iš maisto raciono dingo visi riebūs patiekalai, saldumynai, saldūs gaivieji gėrimai ir panašiai. Svarbus pasikeitimas buvo ir valgymo laikas.

„Iki šios programos pusryčių nevalgydavau visai, tačiau sočiai valgydavau per pietus, po darbo ir prieš miegą“ – taip trumpai apie savo ankstesnius mitybos įpročius pasakoja Paulius. Tačiau dabar laikosi jam individualiai sukurto mitybos plano ir teigia, kad tai nėra labai sunku.

Sportuoja Paulius sporto klube pagal jam sudarytą sporto programą. Neatsisako jis ir sportui skirtų maisto papildų. Prieš treniruotę išgeria BCCA amino rūgštis, po treniruotės baltyminį kokteilį. Paklaustas apie sunkumus, Paulius šypteli, kad vienintelis sunkumas – kova su savo tingėjimu.

Šiuo metu Paulius sveria 72 kg ir sako, kad jo savijauta puiki, nuotaika taip pat, o energijos užtenka visai dienai. Vyro pažįstami į jo pasikeitimus reaguoja įvairiai. Vieni sako: „Gal jau pradėk valgyti kažką“, „Gal žmona nebemaitina?“, „Gal sergi?“. Kiti sako: „Super atrodai”, „Šaunuolis” ir dauguma klausia, kaip jam tai pavyko.

Pauliaus mėgstamiausių dienos patiekalų meniu:

Pusryčiai: Kepti kiaušiniai;
Priešpiečiai: 2 bananai;
Pietūs: Lašišos kepsnys su citrina;
Pavakariai: Lašiša įdaryti kiaušiniai;
Vakarienė: Jautienos kepsnys su salotomis.