„Anksčiau esu laikiusis įvairiausių dietų, tačiau rezultatai buvo trumpalaikiai. Nukritus keliems kilogramams jie greit sugrįždavo su kaupu. Kartą išgirdau, kad keletas mano bendradarbių atsikratė nemažai viršsvorio laikydamiesi kilo.lt sudarytos programos. Matydama konkrečių žmonių rezultatus nutariau ir pati pabandyti.

Pirmas tikslas buvo atsikratyti bent 10-15 kg. Susitikau su Ilka Adams. Ji mane patikino, kad aš galiu atsikratyti daug daugiau antsvorio“, – prisimena Rasa.

Savo pokyčius ji pradėjo 2014 liepos pabaigoje ir jau pirmą mėnesį pamatė neįtikėtinus rezultatus. Per pirmus metus moteriai pavyko atsikratyti daugiau kaip 25 kg antsvorio.

Labiausiai moteriai padėjo sutvarkyta mityba.

„Dažnai tenka būti komandiruotėse, todėl laikydamasi man sudaryto mitybos programos galiu susilaikyti nuo netinkamo maisto valgymo.

Visiškai atsisakiau maitinimosi kavinėse. Dabar svoris krenta labai nežymiai, bet man patinka maitintis pagal šią programą, todėl narystę nuolat pratęsiu. Drabužių dydis sumažėjo nuo 52 iki 40. Svarbiausia jaučiuosi puikiai. O tikslo siekti toliau padeda puiki savijauta ir kasdien gražėjantis vaizdas veidrodyje“, – džiaugiasi vilnietė.

Ar sunku buvo laikytis mitybos plano, atsisakyti mėgstamų patiekalų? Rasa sako, kad dėl to neturėjo problemų.

„Atsirinkau patiekalus, kurie greičiau paruošiami, ir yra skanūs. Alkana nesijaučiau niekada, porcijos kai kurių patiekalų net atrodo per didelės. Didelio poreikio kitokiam maistui nebuvo, gal kartais norėdavosi miltinių patiekalų.

Iš kilo.lt receptų dažniausiai renkuosi kiaušinių patiekalus, kalakutieną, vištieną ar jautieną su žaliomis daržovėmis. Taip pat mėgstu liesą varškę su jogurtu bei įvairius vaisius. Labiausiai patinka greitai pagaminami patiekalai“, – pasakoja moteris.

Dėl komandiruočių Rasa negalėjo reguliariai lankytis sporto klube ir prisipažįsta, kad nelabai juos ir mėgsta. Kai tik turi laisvo laiko ji stengiasi sportuoti savarankiškai pagal jai sudarytą programą, važinėja dviračiu, užsiima giluminiu nardymu.

„Šiuo metu sveriu 77,4 kilogramus. Savijauta labai gera ir labai džiaugiuosi pasiekus tokių rezultatų. Pažįstami labai nustemba pamatę mane dabar, ypatingai tie, kurie nematė paskutinius porą metų.

Pradėti visada sunku, bet pasiekus realių ir didelių rezultatų nesinori sustoti. Norėčiau dar porą kilogramų ištirpdyti ir manau, kad man pavyks.

Visiems, kurie nekaip nepasiryžta pradėti noriu pasakyti – jeigu kiti pasiekė rezultatų pasieksite ir jūs. Nieko nėra neįmanomo. Jeigu yra noras visada atsiranda ir galimybės. Todėl greičiau junkitės prie šios puikios programos ir stebinkite save ir kitus rezultatais“, – pataria Rasa.
Rasa atsikratė 40 kg