Jums reikės:
300 g vištienos filė
2 valgomųjų šaukštų daigintų lęšių
300 g makaronų
2 valgomųjų šaukštų sojų padažo
1 arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero
1 morkos
1/2 poro
1 valgomojo šaukšto citrinų sulčių
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
jūros druskos, pipirų
Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.
Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.