Jums reikės:

300 g vištienos filė
2 valgomųjų šaukštų daigintų lęšių
300 g makaronų
2 valgomųjų šaukštų sojų padažo
1 arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero
1 morkos
1/2 poro
1 valgomojo šaukšto citrinų sulčių
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
jūros druskos, pipirų

Vištienos filė supjaustykite nemažais gabalėliais. Sumaišykite sojų padažą, imbierą, citrinų sultis druską ir pipirus, į visa tai sudėkite vištienos gabaliukus ir palikite pusvalandžiui marinuotis. Supjaustykite porą, o morką sutarkuokite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite vištieną, porą ir morkas, tada supilkite marinatą ir viską šiek tiek patroškinkite. Tada viską supilkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir pavirkite dar septynias minutes.

Atskirai išvirkite makaronus, supikite juos į vištienos sriubą, sudėkite daigintus lęšius ir dar minutę pavirkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją