1 grupė

Tai tikri mėsėdžiai. Jiems nieko nėra skaniau už riebų kiaulienos kepsnį ar sultingą dešrelę. Gera žinia – mėsa šios kraujo grupės atstovams tinka. Jie sunkiai atsispiria ir jūrų gėrybėms.

Dažniausiai renkasi žuvį, tačiau kartais užsimano ko nors gurmaniško, pavyzdžiui, moliuskų, krevečių, kalmarų ir kt. Pastaraisiais patariama mėgautis saikingai, nes tai nėra pats tinkamiausias pasirinkimas.

Šios kraujo grupės atstovai neįsivaizduoja gyvenimo be saldėsių. Tačiau suvokia, kad tai nėra sveika, todėl juos stengiasi pakeisti sveikesniais pakaitalais, pavyzdžiui, šviežiais arba džiovintais vaisiais.

2 grupė

Šios kraujo grupės atstovai yra vegetariškos prigimties. Jie nemėgsta gyvūninės kilmės produktų. Kur kas labiau džiaugiasi lėkštėje matydami daržoves, vaisius ir grūdinius produktus. Kartais aplinkinius erzina šių asmenybių sveikas požiūris į maistą.

Šiems žmonėms nereikia dėti papildomų pastangų norint atsikratyti įpročio krimsti nesveikus užkandžius. Tiesa, norintys išsaugoti dailią figūrą turėtų atsisakyti saldžių vaisių, pavyzdžiui, bananų, papajų, mangų ir kt., nes jie netinka jų organizmui.

3 grupė

Šio kraujo grupės atstovai neįsivaizduoja gyvenimo be žuvies ir pieno produktų. Toks maistas jiems labai tinka, tik derėtų rinktis neriebų, kad nekenktų dailiai figūrai ir gerai savijautai. Mėsos šie žmonės nemėgsta.

Tačiau kartais neatsispiria pagundai paragauti kokio nors egzotiško patiekalo, pavyzdžiui, elnienos kepsnio, keptų varlės šlaunelių ir kt. Tokiems eksperimentams pastūmėja smalsumas. Šios kraujo grupės atstovai neatsisako ir miltinių produktų, tačiau šie jiems nėra tinkami.

4 grupė

Šie žmonės nėra išrankūs maistui. Jie gali valgyti viską, tačiau tik nedideliais kiekiais, kad neatsibostų. Kiek atsargesniems derėtų būti su mėsos produktais. Vertėtų vengti riebių ir sunkiai virškinamų patiekalų.

Galbūt dėl to šios kraujo grupės atstovai mieliau renkasi žuvį, jūrų gėrybes, daržoves ir vaisius. Gali valgyti ir pieno produktus, tačiau puikiai apsieitų ir be jų. Vietoj saldumynų mieliau renkasi vaisius, riešutus arba išgeria stiklinę sulčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)