Šis iššūkis ypač pakeitė Tado išvaizdą ir gyvenimą. Jei anksčiau kaupina maisto lėkštė buvo jam įprasta, šiandien vyras tenkinasi gerokai mažesnėmis porcijomis ir jaučiasi sotus. Akivaizdžiai pasikeitusi lieknesnė vyro figūra džiugina ir Tadą, ir jo žmoną.

Alkio jausmas nepasirodė

Raimonda sako, kad tiek pakako, jog šeimos gyvenimas ir vėl grįžtų į sveikos gyvensenos vėžes, iš kurių dėl įtemptos dienotvarkės ir darbų gausos buvo iškrypęs. „Ir šiandien dar vartoju „Nutriless“ – dažniausiai keičiu šiais produktais savo vakarienę ar pietus, jei nespėju papietauti darbe“, - sako Raimonda.

Projekto dalyviai

Vilnietė pasakoja, kad ir anksčiau ji atsakingai paisė, kas šeimos narių lėkštėse. Mėsą stengiasi pirkti tik iš pažįstamų ūkininkų, pusryčiams valgo košes, ant jų stalo beveik nėra pieno produktų. Raimondos ir Tado racione – ypač daug salotų, daržovių, vaisius jie renkasi tik pirmoje dienos pusėje. Abu stengiasi laikytis ir sveikai mitybai ypatingai svarbaus 5 valgymų per dieną režimo. Nors Raimonda atvira ir prisipažįsta, kad šiai taisyklei, deja, kartais nusižengia.

„Laikydamasi „Nutriless“ mitybos plano kartais 5 kartus valgydavau net prisiversdama – tokia soti jausdavausi, - sako 29 metų moteris, po motinystės atostogų kibusi į darbus ir neseniai atidariusi nuosavą grožio saloną. – Dabar, kai pirmasis etapas baigtas, „Nutriless“ kokteilis vakare man yra tikras išsigelbėjimas. Žinau, kad kitu atveju grįžusi namo atsipalaiduočiau ir visą vakarą užkandžiaučiau“.

Sportas – kasdienybės dalis

Projekto dalyviai

Nors ir žinodama, kad laikantis mažo kaloringumo mitybos plano aktyvi fizinė veikla nerekomenduojama, Raimonda norėdama kuo efektyvesnio rezultato porą kartų apsilankė sporto klube. „Ir pasigailėjau, - juokiasi ji. – Dabar 3-4 kartus per savaitę lankau kardio, ištvermės treniruotes, darau pratimus presui“. 36 metų verslininko Tado „sportas“ – jau baigiamo šeimos namo statyba.
Raimonda džiaugiasi, kad 16 kg abu su vyru atsikratė nepatirdami jokių kančių. Abu įsitraukę į savo veiklas džiaugėsi, kad lieknėjo efektyviai, skaniai ir be rūpesčių. „Tadui gal ir norėjosi kartais suvalgyti įprasto maisto, bet atsilaikė, - pasakoja Raimonda. – Tik rytais jis dažniausiai suvalgydavo virtų grikių, o likusius 5 valgymus keitė „Nutriless“ kokteiliais ir sriubomis“.

Užsakymo nr.: PT_78015699

Dalintis
Nuomonės