Jackas Quaidas (aktorių Meg Ryan ir Denniso Quaido sūnus)

Vieninteliam vienos garsiausių dešimto dešimtmečio aktorių Meg Ryan sūnus kol kas netapo garsenybe. Vaikystėje tėvai laikė jį atokiau nuo suaugusiųjų kino pramonės. Jackas debiutavo kine tik būdamas 19 m. Jo karjeros pradžios nepavadintum nesėkminga. Vaikinas, kuriam šiuo metu – 30 m., suvaidino Marvelą kultiniuose filmuose „Bado žaidynės („The Hunger games“), o 2019 m. atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų seriale „Vaikinai“ („The Boys“). Jis taip pat spėjo baigti mokslus Niujorko universitete.

Jackas Quaidas

Scottas Eastwoodas (aktoriaus Clinto Eastwoodo ir Jacelyn Reeves sūnus)


Žiniasklaida atkreipė dėmesį į žydraakį gražuolį 2006 m. – jis debiutavo tėvo filme „Flags Of Our Fathers“ („Mūsų tėvų vėliavos“). Vėliau vaidino filmuose „Gran Torino“, „Nenugalimas“ („Invictus“), kartu su Bradu Pittu – filme „Įniršis“ („Furry“), „Savižudžių būrys“ („Suicide Squad“), „Ugnies žiedas: Sukilimas“ („Pacific Rim: Uprising“) ir kt. Išvaizdusis aktorius buvo daugelio prekės ženklų reklaminiu veidu – „Abercrombie & Fitch“, „Hugo Boss“, „Davidoff“.

Iris ir Rafferty Law (Jude‘o Law ir Sadie Frost vaikai)

Vieno seksualiausių dešimto dešimtmečio aktorių – Jude‘o Law vaikai dar tik pradeda kilti šlovės laipteliais. Jie dar neturi minios gerbėjų, tiesa, yra sudarę kelias sutartis dėl reklamos, tad greitai gali tapti modeliais ar bent jau visuomenės veikėjais.

Rafferty Law

Rafferty pirmą kartą buvo modeliu Niujorko mados savaitėje 2014 m. birželį – dalyvavo DKNY kolekcijos pristatyme. Vėliau dalyvavo keliose žurnalų fotosesijose. Šiuo metu jam – 24 m., vaikinas jau gali pasigirti ne viename pergale asmeniniame fronte – kaip tikras išvaizdžiojo tėvo sūnus.

Iris, kaip ir brolis, siekia modelio karjeros. Būdama 21 m. ji tapo kompanijos „Burberry“ veidu ir nusifotografavo „Miu Miu“ katalogui.

Kaia ir Presley‘is Gerberiai (Cindy Crawford ir Rande‘o Gerberio vaikai)

Crawfordų vaikai žengė motinos pėdomis ir pradėjo modelių karjerą. Kaia pasirašė pirmą sutartį su modelių agentūra „IMG Models“ būdama 14 m. Dabar jai – 20 m. ir ji yra dalyvavusi praktiškai visų garsių mados namų kolekcijų pristatymuose.

Presley‘is nenusileidžia seseriai. Jis nesvajojo apie modelio veiklą, bet ši sritis pati jį surado, tiksliau, jį pastebėjo pati mados redaktorė Carine Roitfeld ir pakvietė į savo žurnalo „CR Fashion book“ fotosesiją.

Gabrielius-Kane‘as Day-Lewisas (Danielio Day-Lewiso ir Isabelle Adjani sūnus)

Tris kartus „Oskaru“ apdovanoto aktoriaus Danielio Day-Lewiso ir prancūzės aktorės Isabellės Adjani sūnus (27 m.) buvo ir modeliu, ir muzikantu, ir aktoriumi. Kol kas sėkmingiausiai sekasi būti modeliu – jis yra dalyvavęs daugybėje žurnalų fotosesijų ir madų šou. Gabrielius su savo motina vadino filme „Adolfas“, trumpametražiame filme „Boots“.

Gabrielis Day Lewisas ir Danielis Day Lewisas

Ireland Baldwin (aktorių Aleco Baldwino ir Kim Basinger duktė)

26 m. Ireland Baldwin vis populiarėja: ji pasirašo pelningas sutartis dėl modelio darbo, debiutuoja kine. Pirmą sutartį pasirašė dar būdama 16 m. – agentūra IMG išskėstomis rankomis priėmė dešimto dešimtmečio sekso simbolio dukterį. Pirmas jos vaidmuo buvo filme „Didžioji kova“ („Grudge Match“), kuriame vaidino jauną savo motiną, o 2017 m. atliko pagrindinį vaidmenį filme „Nekviestas svečias“ („Campus Caller“).

Rumer Willis (aktorių Bruce‘o Williso ir Demi Moore duktė)

Rumer – populiariausia iš garsenybių poros vaikų. Šiuo metu 33 m. aktorė jau yra suvaidinusi daugiau nei dešimtyje filmų, taip pat tapo skandalingo prekės ženklo „Franziska Fox“ veidu, davė daug interviu. Rumer nebijo filmuotis ar fotografuotis apsinuoginusi, viešose vietose ją dažnai galima pamatyti pusiau perregimais, kas be galo džiugina jos tykančius paparacus. Patartina pažiūrėti filmus su ja – „Dabar ir visados“ („Now and then“) ar „Įkaitas“ („Hostage“).

Rumer Willis

Lily Rose Depp (aktoriaus Johnny‘o Deppo ir dainininkės, aktorės Vanessos Paradis duktė)

Apie nežemiškos išvaizdos merginą imta kalbėti 2015 m. – tada 15 m. Lily Rose tapo „Chanel“ veidu. „Ji nepaprasta. Ji – ideali jaunosios kartos atstovė su įgimtomis žvaigždės savybėmis“, – taip ją apibūdino garsusis dizaineris Karlas Lagerfeldas. Daugelis pranašauja jai sėkmingą ateitį. Šiuo metu Lily – 23-eji, ji toliau dirba modeliu ir filmuojasi kine.

Lourdes Maria Ciccone Leon (Madonnos ir Carloso Leono duktė)

25 m. Lurdes panaši į motiną – jai patinka publikos dėmesys ir ji nebijo skambių pareiškimų. „Vanity Fair“ surengė Madonnos ir jos vienerių metų dukters fotosesiją – tai buvo Lourdes debiutas mados srityje. 14 m. Lourdes kartu su motina sukūrė drabužių kolekciją „Material Girl“ ir buvo pagrindinė jos dizainerė. Tada ji pradėjo rašyti savo tinklaraštį, kuriame nevengė kritikuoti motinos – pavadindavo jos stilių nemoterišku, netgi neskoningu. Lourdes ne kartą siūlė filmuotis kine, bet tėvai prieštaravo, todėl ji dar nesifilmavo. Kol kas ji skina laurus mados srityje – 2019 m. tapo dizainerio Jeano Paulo Gaultiero ir „Supreme“ bendro projekto veidu.

Patrickas Schwarzeneggeris (Arnoldo Schwarzeneggerio ir Marios Shriver sūnus)

28 m. garsiojo aktoriaus sūnus žinomas ir žiniasklaidai, ir garsiojo tėvo gerbėjams. 15 m., padedamas tėvų, ji sukūrė drabužių prekės ženklą „Project360“, vėliau dirbo modeliu, sudarė sutartį su agentūra „L. A. Models“. Jis išbandė jėgas ir kine, garsiausi vaidmenys – komedijoje „Nebrendylos 2“ („Grown Ups 2“) ir seriale „Siaubo karalienės“ („Scream Queens“).

Patrickui išgarsėti padėjo ir romanas su Miley Cyrus – jie buvo pora trumpiau nei pusę metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją