„Netflix“ žanrų žymėtojai

„Netflix“ samdo po pusę etato dirbančius darbuotojus, kurių užduotis – žiūrėti televizijos laidas bei filmus ir žymėti jų žanrus. Gauti šį darbą sunku, nes „Netflix“ reikia labai mažai tokių žymėtojų, bet tie, kuriems pasiseka, gali girtis, kad gavo svajonių darbą. „Tai absoliučiai pats geriausias darbas“, - 2015 metais laikraščiui „The Washington Post“ gyrėsi Joshas Garrellas. Mums visai nekeista.

Televizijos lavonas

Palaukite, jūs tik paklausykite. Žinoma, vaidinti lavoną yra gana šiurpu, bet gauti 200 dolerių vien už tai, kad visą dieną guli nejudėdamas – nekalbant apie tai, kad dalyvauji tikruose filmavimuose – nėra pats blogiausias būdas greitai užsidirbti šiek tiek pinigų.

Profesionalus dykinėtojas

Kelionių agentūra TUI vienais metais paskelbė ieškanti „dykinėjimo specialistų“, kurie tikrąją to žodžio prasme turi nieko nedaryti. Vienintelis reikalavimas – apsirengus vasariškais drabužiais dykinėti: skaityti, snausti, klausyti muzikos ar tiesiog žiūrėti į tolį. Kitaip tariant, gauk pinigų už tai, kad nieko nedarai.

Tekstų laimės sausainiams rašytojai

Kažkas turi kurti tekstus laimės sausainiukams (traškiems sausainiams, kurių viduje randamas popieriukas su sėkmės formule – aforizmu ar abstrakčia pranašyste), ir tas kažkas galite būti jūs. Ehow.com apskaičiavo, kad laimės formulių kūrėjai, prognozuodami ateitį savo klientams, per metus gali uždirbti iki 40 tūkst. dolerių.

Poilsio lovoje dalyviai

NASA kartais samdo žmones, turinčius dalyvauti poilsio tyrimuose. Per vieną tokį tyrimą žmonėms buvo mokama po 5 tūkst. dolerių už mėnesį, kad jie nuolat gulėtų lovose – 87 dienas iš eilės. Tokių eksperimentų dalyviai lovose gali žiūrėti televizorių, naudotis kompiuteriais, žaisti vaizdo žaidimus ir bendrauti su lankytojais. Įtraukite ir mane!

Vandens slidžių bandytojai

Dauguma žmonių tokį darbą dirbtų be jokio užmokesčio, tačiau kai kuriems laimingiesiems pasiseka dar gauti 27 tūkst. dolerių už tai, kad jie išbando ir įvertina vandens slides. Tommy Lynchas tokį darbą dirbo ketverius metus ir vadina jį „geriausiu darbu pasaulyje“.

Profesionalios undinės

Jei sakysite, kad tai nėra jūsų svajonių darbas, tikrai meluosite. Profesionalios undinės, taškydamosios gimtadienių vakarėliuose ir atrodydamos žavingai, gali uždirbti 300 dolerių per valandą. Undinės taip pat gali pasirodyti ir kituose renginiuose ar net vesti plaukimo pamokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)