Renovuoto namo fasadą būtina prižiūrėti. Fasadus nuolat veikia vėjas, lietus, sniegas. Ant jų nusėda dulkės, žiedadulkės. Na, o to pasekmės – samanos bei nuo kritulių atsiradę nutekėjimų ruožai. Visa tai tikrai nesuteikia grožio – priešingai, gadina namų ar verslo pastatų išvaizdą bei greitina pastato irimą.

„Kodėl akcentuojame fasadų valymą? Nes norime žmones, gyvenančius daugiabučiuose namuose, kuo daugiau įtraukti į namo tvarkymą bei jo vidaus ir išorės puoselėjimą. Juk namo fasadą mato visas miestas ir, mūsų nuomone, tai atspindi miesto gyventojų prisidėjimą prie miesto gražinimo. Juk Panevėžys kone pirmauja pagal daugiabučių namų renovavimą Lietuvoje“, – kalbėjo septynerius metus veikiančios įmonės „Deiresa“ vadovas Deividas Čyžius.
Bendrovė valo ne tik namų fasadus, bet su specialia aukšto slėgio įranga šveičia ir trinkeles, fasadus, stogus. Taip pat gali išvalyti biurą, langus, prižiūrėti aplinką.

Įmonės direktorius – panevėžietis, panoręs verslą kurti gimtajame mieste.

„Po mokyklos pasirinkau emigracijos kelią ir išvykau tikėdamasis užsidirbti pinigų verslo pradžiai. Paties verslo idėjos dar neturėjau, bet žinojau, kad noriu būti sau viršininkas. Dirbdamas užsienyje ieškojau idėjos, kuri žmonėms būtų reikalinga visais laikais. Daug mąstęs apsistojau ties valymo sritimi, nes, mano nuomone, tai visada prioritetinis dalykas“, – atviravo vyras.

D. Čyžiaus teigimu, kurti verslą Panevėžyje nusprendė todėl, kad tai – didelis miestas su didelėmis perspektyvomis.

„Čia mano miestas, aš jame užaugau. Norėjau ir vis dar noriu jį padaryti geresniu ir gražesniu. Man patiko vieno žmogaus, taip pat verslininko, kuris liko Panevėžyje, mintis: „geriau būti didele žuvimi mažame vandenyne nei maža žuvimi dideliame vandenyne“, – tikino jis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją