14
Kitas

Vėžiai, liūtai, mergelės

Avinai (kovo 21–balandžio 19 d.) – vadovai ugdytojai, lavybininkai

Jei tektų įvardyti vieną karjeros sritį, kuri idealiai tinka Avinams, tai neabejotinai būtų ugdomasis vadovavimas, arba lavyba (angl. – coaching), nesvarbu, kokia forma ji pasireikštų ir kokioje srityje būtų taikoma. Tokio tipo darbas Avinams tinka todėl, kad jie geba matyti platesnį bet kokios situacijos vaizdą, be to, nebijo vadovauti kitiems ir geba nukreipti juos tinkama linkme.

„Tiek konsultuodami finansiniais klausimais, tiek patardami dėl sporto, Avinai pajėgūs rasti sprendimus ir pateikti savo įžvalgas kitiems“, – sako E. Ridout.

Avino ženkle gimę asmenys išsiskiria begaline energija, kuri duoda apie save žinoti, kad ir ką šie žmonės darytų. Jų užmojai ir užsidegimas gali atrodyti ypač įkvepiantys ir dažnai pasitarnauja kaip motyvacija kitiems.

Jaučiai (balandžio 20–gegužės 20 d.) – rašytojai

Jaučiai mėgsta viską, kas tobula, be to, jie labai mėgsta skaityti – tai bene pats mėgstamiausias jų laisvalaikio užsiėmimas, likus vieniems namuose. Taigi, nesunku suprasti, kodėl jie galėtų trokšti ir patys ką nors parašyti.

Pasak E. Ridout, Jaučiai gali tapti populiarių knygų autoriais, nes supami savo namų komforto tikrai gali sukurti kitiems įdomių kūrinių. Šio Zodiako ženklo atstovai iš patirties žino, kokios knygos yra geros, ir šį savo supratimą gali kuo puikiausiai pritaikyti sėkmingai rašytojo karjerai.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20 d.) – žiniasklaidos atstovai

Dvyniai išsiskiria guviu protu, šmaikštumu, be to, yra lengvai bendraujantys. Jie instinktyviai žino, kaip suvaldyti auditoriją, todėl žiniasklaidos sfera jiems ypač tinkama. Dvynių žvaigždyno valdomi žmonės gali tapti nepriekaištingais televizijos laidų vedėjais, radijo didžėjais ir pan. Jie geba išsisukti iš bet kokios padėties ir paversti ją intriguojančia situacija.

„Dvyniai mėgsta smagius dalykus, be to, turi gerai išvystytą gebėjimą vertinti padėtį iš įvairių perspektyvų, – sako E. Ridout. – Jie retai atrodo susikaustę, todėl į juos žiūrėti arba jų klausytis – vienas malonumas.“ Dėl šių savybių dvyniai gali tapti puikiais žurnalistais: žiniasklaidos srityje juos veikiausiai lydės sėkmė.

14
Kitas

Vėžiai, liūtai, mergelės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)