14
Kitas

Ožiaragis (12.23–01.20)

Šaulys (11.23–12.22)

Vietoje nenustygstantiems Šauliams labiausiai tinka darbas, kuriame jo nevaržytų griežtos taisyklės ir terminai. Darbas, kurį 90 proc. laiko jam būtų daryti tiesiog smagu, o 10 proc. liktų tam, ką tiesiog reikia padaryti.

Vienas geriausių karjeros pasirinkimų – darbas sau. Būti laisvai samdomu kūrėju, autoriumi, dirbti su įvairiais projektais, konsultuoti, vesti paskaitas. Taip darbas netaps rutina, galėsite reguliuoti darbo valandas ir papildysite savo sąskaitą.

Viską, ką darote, jūs darote išskirtinai, savaip. Taigi, jei įstrigsite nuobodžiame darbe, kur jums lieps laikytis standartų, galite tapti apatišku, liūdnu ir pradėti dažnai sirgti.

Daug kuo domitės, todėl sunku išsirinkti sritį. Visą gyvenimą vis mokotės ko nors naujo, o sukauptas žinias perduodate kitiems. Mėgstate, kai jūsų klausosi.

Jums labai svarbu pabūti gamtoje, todėl apsvarstykite sodininko, kraštovaizdžio dizainerio darbą.
Silpnąja jūsų vieta galima pavadinti kantrybę. Tiksliau, kad jums jos stinga. Vis imatės naujo darbo, o senieji taip ir lieka nebaigti arba...kenčia jūsų darbdavys.

Kad taip nenutiktų, jums reikia išmokti susiplanuoti savo laiką ir, jeigu jau pažadėjote ką nors padaryti, plano laikytis.

Tinkamiausios specialybės: verslininkas, rašytojas, pardavėjas, gidas, kraštovaizdžio dizaineris, laisvai samdomas žurnalistas, vertėjas.

14
Kitas

Ožiaragis (12.23–01.20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)