12
Kitas

Didelės pastangos – didelės įplaukos

Toliau – keletas idėjų, kaip užsidirbti pinigų sau priimtinais, taip pat savo įgūdžius ir gyvenimo ritmą atitinkančiai būdais.

Mažai pastangų – mažos įplaukos

Parduokite nereikalingus daiktus. Gal turite dviratį, kuriuo beveik nevažinėjote? O gal gitarą, kuria groti taip ir neišmokote? O ką gi veikti su drabužiais ir žaislais, kurie nebetinka jūsų vaikui? Nelaukite pavasario, kada bus metas atlikti generalinį švarinimąsi: parduokite šiuos daiktus internetu ir padarykite tai nieko nelaukdami. Šitai atlikti pavyks per specialias svetaines.

Dalyvaukite internetinėse apklausose. Darbas visiškai nesunkus, bet norint užsidirbti vos kelis eurus, teks šiek tiek užtrukti. Beje, daugelis svetainių labiau pasiteisina dėl dovanų kuponų, o ne dėl pinigų. Taip pat patartina dalyvauti tų svetainių apklausose, kurios jums palankiausios, bet šitai reikia išsiaiškinti iš anksto.

A wallet

Gaukite pelno iš asmeninės svetainės. Jei rašote tinklaraštį arba turite internetinę svetainę, tegul ji tampa pinigų šaltiniu. Pavyzdžiui, tokios programos kaip „Google AdSense“ leidžia reklamuotojams siūlyti kainą ir taip pretenduoti į vietą reklamai jūsų svetainėje. Ši paslauga yra nemokama ir veikia be jūsų įsikišimo. Jūsų tinklaraštyje bus rodoma reklama, o jūs gausite pinigų kaskart, kai tinklaraščio skaitytojas spustelės reklaminį skelbimą. Dar galite pasirūpinti, kad administruojamoje svetainėje atsirastų „PayPal“ mygtukas, kurį paspausdami svetainės lankytojai galėtų paaukoti jums pinigų arba sumokėti už parduodamus produktus.

12
Kitas

Didelės pastangos – didelės įplaukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)