Nepaisant to, koks teisingas atrodytų posakis – „Darbai kalba patys už save“ – apie savo pasiekimus turime kalbėti mes patys. Tai nėra itin sudėtinga, kai visą dieną praleidžiame biure, šalia kolegų ir savo vadovo. Tačiau, dirbant nuotoliniu būdu, gresia, kalbant apie romantiškus santykius naudojama aksioma: „Iš akių ir iš širdies“. Taip, džiaugiatės, jog viršininkas nemato, kad darbo metu žiūrite serialą, sėdite kirpykloje ar tiesiog kalbatės su draugais socialiniuose tinkluose, tačiau yra kita medalio pusė, ypač aktuali, jei trokštate aukštesnės pozicijos: jis nemato ir to, kiek daug iš tikrųjų dirbate ir kaip stengiatės. 

Jei norite būti įvertintas ir palypėti karjeros laipteliais, negalite leisti, kad apie jus pamirštų. Turite būti matomas ir girdimas labiau nei bet kada. Kaip tai padaryti, kad tikrai suveiktų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)