Tinklaraščio rašymas ir laisvai samdomo rašytojo darbas

Dauguma laisvai samdomų rašytojų labai daug neuždirba. Bet jei turite gabumų rašymui, tai puikus būdas kiekvieną mėnesį prisidurti prie stabilios algos. Pradėti rašyti tinklaraštį nesunku, naudojant „Wordpress“ – vieną iš populiariausių platformų rinkoje. Išsigryninkite savo nišą ir užsidirbkite pinigų rašydami apie tai, ką išmanote, ir perduodami savo žinias kitiems.

Prekyba „Amazon“ platformoje

Prekiauti „Amazon“ platformoje iš pradžių gali pasirodyti sudėtingas reikalas – mokymasis šiek tiek užtrunka, tačiau yra sukurta daugybė kursų, kuriuose mokoma, kaip tai daryti. Jei jums patinka elektroninė prekyba ir apskritai domitės daiktais, verta pabandyti – tai puikus būdas užsidirbti papildomai.

Apsipirkimas internetu

Tinklinė rinkodara

Tinklinė rinkodara arba daugiapakopė rinkodara gyvuoja jau nemažai metų. Ši sistema užsitarnavo blogą reputaciją dėl neteisėtų kai kurių įmonių veiksmų, bet iš esmės, bendradarbiaujant su tinkama įmone, galima nesunkiai užsidirbti papildomų pinigų, reklamuojant ir parduodant kurią nors prekę ar paslaugą.

NT brokeris

Nuosavybės nuoma

Investuojant į nekilnojamąjį turtą ilgainiui galima susikurti stabilių papildomų pajamų šaltinį. Jei jums patinka remontuoti ir įrenginėti namus, vertėtų pagalvoti apie nuomai skirto būsto ar būstų įsigijimą. Galima pradžioje įsigyti vieną, vėliau kitą, o ilgainiui pasisamdyti nekilnojamojo turto vadybininką, kad tvarkytų nuomos reikalus. Žinoma, kažkiek pelno teks investuoti, bet vis vien galima užsidirbti neblogų papildomų pajamų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)