„Išeinu iš Tele2. Šiandien mano paskutinė diena“, – socialiniame tinkle rašo A. Baranauskas ir sako, kad toks sprendimas neatsirado per naktį – galvojo apie tai jau keletą metų.

„Pamenu, kai prieš 13 metų rinkausi, kur dirbti, Tele2 pasiūlymas buvo kukliausias. Bet pamaniau, kad čia chebra yra geriausia – ir iki šiol nenusivyliau, – sako A. Baranauskas ir priduria: – Tele2 yra iš tikrųjų nuostabi vieta dirbti. Mane dažnai girdavo feisbukuose, kad aš padedu išspręsti klientams ir greitai reaguoju – bet iš tikrųjų gi ne aš padėdavau. Mūsų chebra padėdavo."

A. Baranauskas ryžosi palikti įmonę, kol, kaip pats sako, yra „on top“, nes nežino, ar paskui ras savyje jėgų tą padaryti. Turįs idėjų, ką daryt toliau, ir ne vienoje srityje. Su bendraminčiais jau paleido startuolį, prekiaujantį automobiliais ir elektromobiliais.

Startuolių, žada, bus ir daugiau.

O mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ atstovo ryšiams su visuomene pareigas nuo birželio 1 d. pradeda eiti Asta Buitkutė.
Asta Buitkutė

„Andrius yra aukščiausio lygio profesionalas, o jo indėlis į įmonės rezultatus – didžiulis. Esu neapsakomai dėkingas, kad daugiau nei dešimtmetį dirbome petys į petį klientų labui. Visa mūsų komanda linki jam didžiausios sėkmės“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

A. Baranauskas bendrovėje dirbo nuo 2008-ųjų, pastaruosius devynerius metus ėjo korporacinės komunikacijos direktoriaus Baltijos šalims pareigas.

„Ačiū „Tele2“ komandai ir asmeniškai Petrui Masiuliui už fantastišką trylikos metų kelionę. Tai geriausia mano karjeros patirtis iki šiol. Neabejoju – čia įgytos vertybės bei siekis kautis dėl klientų lydės mane visą gyvenimą“, – sako A. Baranauskas.

Atstovės ryšiams su visuomene pareigas eisianti A. Buitkutė įmonėje dirba beveik 5 metus. Iki šiol bendrovėje ji užėmė vidinės komunikacijos vadovės pareigas. Ilgametė spaudos ir televizijos žurnalistė A. Buitkutė yra baigusi žurnalistikos studijas Vilniaus universitete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)