1. Kauno miesto poliklinika, ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros įstaiga Lietuvoje, teikianti ambulatorines pirminės ir antrinės asmens sveikatos priežiūros, šiuo metu siūlo darbą medicinos registratoriui (-ei) darbo medicinos centre.

Atlyginimas – 900 Eurų, neatskaičius mokesčių.

Darbo skelbimas prasideda nuo to, ką įmonė siūlo būsimam darbuotojui:
* Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes;
* Mokymus;
* Darbą draugiškame kolektyve.

„Tai gana tipinis, šabloniškas pasiūlymas, papildomi darbuotojui suteikiami priedai ar naudos nėra nurodomi. Tačiau, kandidatų dėmesį, matyt, patraukė ne itin sudėtingi reikalavimai, kuriuose didžiausias dėmesys skiriamas darbuotojo asmeninėms savybėms. Įstaiga nereikalauja specifinės darbo patirties, konkretaus išsilavinimo lygio ar užsienio kalbos žinių. Šiame darbe svarbiausia gebėti maloniai ir sklandžiai komunikuoti, gebėti planuotis darbus, būti atidžiam, atsakingam ir savarankiškam“, – darbo skelbimą vertina CV–Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Darbdavys vos dviem punktais aprašo darbo pobūdį, o tai leidžia sukelti dar didesnį kandidatų susidomėjimą siūloma pozicija.

2. Ir šis darbo pasiūlymas iš kitų išsiskiria savo paprastumu bei lakoniškumu. Tarptautinės farmacijos kompanijos „Berlin–Chemie/Menarin“ Lietuvos komanda darbui Vilniuje ieško sandėlio darbuotojo (-os).

Siūlomas atlygis – 1400-1600 Eur (bruto).

Reikalavimai vos keli ir tie nesudėtingi – baziniai, tarp privalumų nurodomas elektrinio krautuvo pažymėjimas bei darbo kompiuteriu pagrindai. Panašaus darbo patirties nereikalaujama, neišskiriami jokie specifiniai, šiam darbui reikalingi, įgūdžiai ar žinios.

Darbo pobūdis aprašytas trimis punktais:
- Prekių priėmimas, kontrolė;
- Sandėlio priežiūra;
- Prekių atrinkimas, kontrolė.

„Nepaisant to, kad darbo pasiūlyme net nėra „Įmonė siūlo“ struktūrinės dalies, nenurodomi darbo šioje įmonėje privalumai, būtent siūlomas atlygio dydis, darbo pobūdis ir tai, kad darbą siūlo tarptautinė įmonė, gali būti tie pagrindiniai faktoriai, kurie nulėmė kandidatų susidomėjimą šiuo pasiūlymu“, – vertina Rita Karavaitienė.

3. Įmonė „Regitra“ darbui Vilniuje ieško registratoriaus (-ės)–kasininko (-ės), kuris bus atsakingas už:
* Mokėjimų už klientams teikiamas paslaugas priėmimą, darbą su elektroniniu kasos aparatu.
* Transporto priemonių registracijos dokumentų, vairuotojų egzaminavimo ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo dokumentų archyvavimą, jų apskaitą ir saugojimą.
* Duomenų apie transporto priemones kompiuterinį apdorojimą, registracijos dokumentų spausdinimą.

Darbo užmokestis: 840 – 1000 Eur (bruto), kas mėnesį prie darbo užmokesčio gali būti mokamas papildomas darbo užmokestis (iki 20 %) už darbuotojo veiklos rezultatus.

Įstaiga taip pat papildomai aprašo gausų papildomų naudų krepšelį, kuriame yra ir nemažas kolektyvinių naudų paketas.

Pasak Karavaitienės, darbo pasiūlymas vizualiai patrauklus, jame išlaikomas nuoseklus darbdavio įvaizdžio stilius. Naudojama vaizdinė medžiaga. Skelbimo struktūra aiški ir neperkrauta, trumpai ir aiškiai aprašomas darbo pobūdis, keliami tiksliniai reikalavimai.

4. „O šis darbo skelbimas gali pretenduoti į trumpiausio darbo pasiūlymo apdovanojimą – tarptautinė teisinių konsultacjų įmonė „Gofaizen & Sherle OÜ“ siūlo darbą kovos su pinigų plovimu pareigūnui (-ei)“, – pastebi CV–Online arketingo vadovė.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Šis darbas taip pat gali būti kaip papildomas, ne visai darbo dienai, po paskaitų ar lanksčiu grafiku.

Atlyginimas – 800 Eur, neatskaičius mokesčių.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba. Pagrindinis reikalavimas kandidatams– puikios lietuvių ir/arba rusų/anglų kalbos žinios.

AML/KYC/CFT patirtis būtų didelis privalumas.

Darbo pobūdis neaprašytas, jį galima tik nuspėti iš pareigų pavadinimo, įmonė prisistato labai trumpai, o papildomos naudos apskritai nenurodomos.

„Šiuo atveju informacijos trūkumas suveikė teigiamai – patraukė ieškančiųjų darbo dėmesį. Tačiau, tai labiau traktuojama kaip išimtis, o ne kaip taisyklė“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui – Lietuvoje įsteigtam „CB Baltic“, unikaliai laivų bei civilinės statybos paslaugas teikiančiai įmonei, užsiimančiai ofšorinių konstrukcijų gamyba, montavimu bei apdirbimu, darbui Kaune ieško bent 5 metų panašaus darbo patirties turinčio administracijos vadovo (-ės).

Administracijos vadovas bus atsakingas už:
- Įmonės administracinės veiklos (administravimo, pardavimo, pirkimų ir kt.) organizavimą, koordinavimą ir vystymą;
- Pavaldžių darbuotojų (120 žmonių) darbo organizavimą ir kontrolę;
- Veiklos procesų ir procedūrų monitorinimą;
- Bendrovės teikiamų paslaugų vystymą;
- Įmonės atstovavimą bendradarbiaujant su kitomis įmonų grupės kompanijomis.

Kandidatui keliami reikalavimai: aukštasis išsilavinimas; patirtis dirbant operacijų /procesų /strateginių projektų vadovo pozicijose (patirtis gamybinėje įmonėje būtų privalumas); vadovavimo komandai ir užduočių bei KPI formavimo patirtis; geros finansų valdymo žinios, anglų kalbos žinios bent B2 lygiu.

Atlyginimas: 5800-7500 Eur (bruto) + papildomas sveikatos draudimas, sporto salės abonementas.
„Darbo skelbimas paruoštas profesionaliai, jame išlaikyta aiški klasikinė struktūra, kurioje atsakoma į pačius svarbiausius kandidatams kylančius klausimus. Pasiūlymas apipavidalintas įmonės veiklą reprezentuojančia nuotrauka“, – darbo pasiūlymą apžvelgia Rita Karavaitienė.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)