1. Bendrovė „Regitra“ darbui Kaune ieško jaunesniojo (– iosios) specialisto (– ės), kuris bus atsakingas už:

* Klientų, pageidaujančių gauti motorinių transporto priemonių ir jų priekabų nuosavybės deklaravimo bei registracijos paslaugas, aptarnavimą.
* Transporto priemonių registracijos operacijų vykdymą.
* Naudojamų registrų duomenų teikimą.
* Kompiuterinių duomenų apie transporto priemones apdorojimą.
* Įmokų už suteiktas paslaugas priėmimą elektroniniu kasos aparatu.
* Dokumentų bylų formavimą ir archyvavimą.

Siūlomas darbo užmokestis: 1100–1300 Eur (bruto) + kas mėnesį prie darbo užmokesčio gali būti mokamas papildomas darbo užmokestis (iki 20 %) už darbuotojo veiklos rezultatus. 
Darbo skelbimas struktūriškai tvarkingas, vizualiai patrauklus.

„Šiame darbe itin svarbi darbo su klientais ir informacijos srautais patirtis. Reikalavimų nedaug, kai kurie nelabai konkretūs, pvz. „turėti kompiuterinio raštingumo pagrindus; mokėti bent vieną užsienio kalbą“, tačiau visi kiti reikalavimai pilnai atitinka darbo pobūdį“, – pastebi CV-Online marketingo vadovė.

2. Personalo atrankų įmonė savo klientui – elektrotechnikos gamintojui „Rittal“ darbui Vilniuje ieško biuro administratoriaus (-ės) – rinkodaros asistento (-ės) Baltijos šalims.

Darbuotojui suteikiama nuotolinio darbo galimybė.
Siūlomas atlygis: 2500–2800 Eur, neatskaičius mokesčių.

Būsimas darbuotojas bus atsakingas už dvi įmonei svarbias funkcijas:
* Rinkodaros asistentas (–ė) – talkins užsienyje reziduojančiam Rinkodaros vadovui realizuoti marketingo planus Baltijos šalyse (asistuos organizuojant įvairius renginius ir reklamos kampanijas; dirbs su reklamine medžiaga, naujienlaiškiais, socialine media, interneto svetainės atnaujinimais; ruoš rinkodaros veiklos ataskaitas; organizuos keliones į parodas, ir kt.)

* Biuro administratorius (–ė) – administruos Lietuvos biuro darbą, talkins biuro komandai, tvarkys įvairią informaciją ir dokumentaciją, duomenų bazes, korespondenciją, ir kt.

„Gana rizikinga į vienas pareigas sujungti dvi, tačiau siūlomas atlygis iš esmės atitinka platų atsakomybių spektrą. Reikalavimuose iš kandidato tikimasi panašaus darbo patirties, bet nenurodoma, kokios trukmės. Kiti reikalavimai parodo, kad įmonė į darbą priims norinčią mokytis ir tobulėti, bent minimaliai rinkodarą išmanančią pozityvią asmenybę. Taigi, ši pozicija puikiai tinka minimalią patirtį turinčiam ir norinčiam nuolat kelti savo kvalifikaciją darbo rinkos naujokui“, – pastebi R. Karavaiteinė.

3. Klaipėdoje atidaromam naujam interjero ir baldinių medžiagų salonui ieškomas salono vadovas (–ė).

Atlyginimas: 1550 Eur, bruto.
Darbo skelbime pristatoma įmonės veiklos specifika, produktai ir paslaugos.

Darbo pobūdis:
- Interjero ir baldinių medžiagų salono darbo organizavimas;
- lankytojų, dizainerių, architektų konsultavimas;
- darbas su vidaus interjero medžiagomis.

„Darbo skelbimas itin lakoniškas, jame nėra atskiro kandidatui keliamų reikalavimų sąrašo, tik nurodoma, kad reikalingos lietuvių, rusų ir anglų kalbos žinios. O tai, ką siūlo įmonė, yra baziniai dalykai: neterminuota darbo sutartis, laiku mokamas atlyginimas, draugiškas kolektyvas ir pan.“, – komentuoja R. Karavaitienė.

Kandidatuoti galima ir be CV, pateikiant bazinius duomenis.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – bendrovei „Evisit LT“, nuotolinių medicinos mokymų organizatoriui, ieško administratoriaus (–ės) – projektų koordinatoriaus (–ės).

Darbo vieta Vilniuje.
Darbo užmokestis: 1700 – 2100 Eur (bruto).

Šiai pozicijai reikalingi įgūdžiai ir patirtis:
* Interneto svetainių administravimas (TVS).
* Įmonės dokumentacijos ir biuro administravimas.
* Geri anglų kalbos įgūdžiai, rusų kalbos žinios būtų privalumas.
* Puikūs darbo kompiuteriu įgūdžiai.
* Patirtis projektų koordinavimo, mokymų ar renginių organizavimo srityje būtų privalumas.

Darbo pasiūlymas aiškios struktūros, nesudėtingas, trumpai ir konkrečiai aprašomas darbo pobūdis, keliami esminiai, darbui atlikti būtini, reikalavimai, verina R. Karavaitienė.

Įmonės naudų kandidatui pasiūlymas gan abstraktus.

5. Valstybinių miškų urėdija yra valstybės įmonė, atsakinga už valstybinių miškų apsaugą, priežiūrą ir plėtrą užtikrinant efektyvų ir tvarų valstybės turto – miško – valdymą. Valstybinių miškų urėdija jungia 26 regioninius padalinius, kuriuose dirba daugiau nei 2 800 darbuotojų.
Šiuo metu siūlomas darbas projektų vadovui (-ei).

Pareigų pavadinime nurodyta, kad ieškomas projektų vadovas, ir tik pagal darbo pobūdį bei reikalavimus galima suprasti, kad reikalingas IT projektų vadovas.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.
Siūlomas darbo užmokestis: 3260 – 4238 Eur, bruto.

Darbuotojui bus suteikiamos 5 papildomos atostogų dienos, papildomas sveikatos draudimas, lankstus darbo pradžios laikas bei skiepai nuo gripo ir erkinio encefalito.

Skelbimas itin išsamus, su ilgu ir tikslių reikalavimų sąrašu, parašytas formaliu stiliumi. Iš kandidato tikimasi aukštojo universitetinio išsilavinimo (IT, telekomunikacijų, elektronikos, ekonomikos, finansų arba verslo vadybos srityse); ne mažesnės kaip 5 metų panašaus darbo patirties.
„Gana išskirtinis reikalavimas – neturėti privačių interesų, kurie būtų nesuderinami su VĮ VMU veikla“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

Kandidatavimas į šią poziciją vyksta per VTD sistemą.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją