1. Bendrovė „Davines Lietuva“ kviečia prisijungti prie komandos kūrybos vadovą (–ę), kuris bus atsakingas už reklaminių kampanijų idėjų generavimą ir įgyvendinimą. Pagrindinis iššūkis bus tapti nepralenkiamu idėjų generatoriumi (–e), pasitelkiant savo meno gyslelę kurti savitą organizacijos veidą:
• Išgryninti reklaminių kampanijų idėjas;
• Paruošti kampanijų renginių planą ir biudžetus;
• Stebėti nustatytus rinkodaros rodiklius;
• Koordinuoti projektų komandas tiek įmonės viduje, tiek su trečiosiomis šalimis;
Darbas Vilniuje, suteikiama nuotolinio darbo galimybė.
Darbas – nepilnu etatu (0,25-0,5 etato) ir lanksčiu darbo grafiku.
Siūlomas atlygis: 1000–1600 Eur, bruto.

Skelbime išsamiai ir su pasididžiavimu pristatoma įmonė, jos veiklos specifika, vertybės. Įvaizdinis video klipas puikiai atspindi įmonės deklaruojamas vertybes – meilė ir pagarba žmogui, supratimas ir, žinoma, gera nuotaika.

„Darbo pasiūlyme kalbama paprastai ir suprantamai. Iš visų kandidatui keliamų reikalavimų įdomesni ir specifiniai yra šie: atsparumas kritikai bei ryšiai su kirpėjų bendruomenėmis. Atsparumo kritikai reikalavimas gali sudaryti gan neigiamą įspūdį, kad darbe dažnai teks susidurti su kritika, tačiau po šiuo reikalavimu gali slėptis ir kitas, teigiamas dalykas – gebėjimas konstruktyviai diskutuoti“, – vertina Rita Karavaitienė. Ji pastebi, kad neretai kai kuriuos gana specifinius reikalavimus į darbo skelbimus darbdaviai įtraukia dėl ankstesnės patirties su buvusiais darbduotojais ar kandidatais.

2. Personalo atrankų įmonė savo klientui – bendrovei „Sanobiotec Novus“ ieško patyrusio generalinio direktoriaus (-ės) (CEO).

Darbas Vilniuje.
Atlyginimas: 6600–8200 Eur, bruto, papildomi priedai nenurodomi.

Darbo skelbimas standartinės struktūros. Itin išsamiai pristatoma įmonės veikla, ypatumai. Detaliai aprašomos kandidato laukiančios atsakomybės ir užduotys, keliami reikalavimai, o tai, ką siūlo įmonė, yra gana abstraktu:
* Būti sparčiai augančios, ambicingos įmonės dalimi, kuriai vadovauja kompetentinga profesionalų komanda;
* Dinamišką darbo aplinką, kurioje vertinami rezultatai ir visa komanda sutelkta į bendrų tikslų siekimą;
* Galimybę įgyvendinti savo idėjas, plėtojant organizacijos veiklą ir integruojant gerąją patirtį;
* Visas darbo priemones ir puikias sąlygas;
* Inovatyvią ir motyvuojančią darbo aplinką.

Kandidatui keliami reikalavimai:
* Aukštasis išsilavinimas (farmacijos, chemijos, gamtos mokslų ar vadybos – privalumas);
* Sėkminga vadovavimo patirtis gamybinėse įmonėse (patirtis chemijos, farmacijos, biotechnologijų sektoriuose – privalumas);
* Patirtis tarptautinėse rinkose: naujų klientų ir partnerių paieška ir pritraukimas, naujų produktų įvedimas į rinką;
* Farmacijos gamybos įmonės struktūros ir veikimo principų bei gamybos procesų išmanymas;
* LEAN metodų išmanymas ir jų taikymo patirtis;
* Puikios anglų kalbos žinios;
* Stiprus analitinis ir strateginis mąstymas, geri derybiniai įgūdžiai;
* Stiprūs lyderystės įgūdžiai, iniciatyvumas, įsitraukimas ir bendradarbiavimas.
Darbo pasiūlymą trumpai galima apibūdinti kaip tikslų ir profesionalų, vertina CV–Online marketingo vadovė. Skelbimas parašytas angų kalba.

3. Personalo atrankų įmonė savo klientui – įmonei „Laisva linija“, diegiančiai pažangias technologijas Lietuvos mokslo ir medicinos įstaigų, pramonės įmonių laboratorijose, šiuo metu darbui Vilniuje ieško organizuoto ir atsakingo klientų aptarnavimo administratoriaus (–ės).

Siūlomas atlyginimas: 1700 Eur, neatskaičius mokesčių + metinė premija priklausanti nuo įmonės ir darbuotojo rezultatų; kuro kompensacija; papildomas sveikatos draudimas; poilsis įmonės apartamentuose Druskininkuose, Palangoje, Rygoje.

Siūlomas priedų paketas yra didelės apimties ir su originaliu elementu.

Nors darbo pobūdyje esminės funkcijos susijusios su pirkimų/pardavimų dokumentų valdymu, prekių priėmimu ir išsiuntimu, korespondencijos administravimu, biuro veiklos užtikrinimu, tačiau reikalavimuose pirmas reikalavimas yra „aukštasis išsilavinimas chemijos arba biochemijos srityje (privalumas)“. Iš kandidato taip pat tikimasi bent 2–3 m. patirties panašioje pozicijoje.

Skelbimas lakoniškas, kalbėjimo tonas – dalykiškas, vertina R. Karavaitienė.

4. Personalo atrankų bendrovė savo klientui ieško finansų direktoriaus (–ės), kuris „glaudaus darbo su vadovų komanda metu įgyvendins strateginius tikslus ir bus atsakingas už finansų valdymą, įmonių grupės strateginių verslo krypčių rengimą ir įgyvendinimą pagal organizacijos finansines galimybes siekiant pelningo augimo užtikrinimo grupės mastu“.

Įmonės, kuriai ieškomas darbuotojas, pavadinimas neatskleidžiamas, tik nurodoma, kad tai yra įmonių grupė, teikianti plataus spektro verslo sprendimus Lietuvoje ir užsienio šalyse.

Siūlomas atlyginimas: 7400–9000 Eur, bruto.
Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Reikalinga ne mažesnė nei 7 metų darbo patirtis finansų valdymo srityje, dideli privalumai būtų: finansavimo šaltinių valdymo patirtis, įmonės plėtros (įsigijimo) planų valdymo patirtis.

„Darbo pasiūlymas paruoštas vizualiai patraukliai, informacijos kiekis pakankamas, konkrečiai ir tiksliai aprašomas darbo pobūdis, keliami tiksliniai reikalavimai“, – apžvelgia CV–Online marketingo vadovė.

5. Inovacijų agentūra – Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneris, veikiantis kaip nacionalinė inovacijų ekosistemos platforma, – šiuo metu prie komandos kviečia prisijungti koordinatorių (-ę) (klientų patirčių valdymo skyriuje).

Atlyginimas: 2400–2600 Eur, bruto.
Darbas Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.

Darbuotojo laukiančios atsakomybės:
* Užtikrins ir koordinuos kokybiškų paslaugų smulkiam ir vidutiniam verslui teikimą „vieno langelio“ principu;
*Kurs, diegs klientų aptarnavimo standartą, ir užtikrins jo taikymą;
* Organizuos ir vykdys darbuotojų mokymus klientų aptarnavimo srityje, remiantis geraisiais pavyzdžiais ir atvejų analizėmis;
* Inicijuos ir dalyvaus elektroninių priemonių, skirtų paslaugų teikimui, planavimo, įsigijimo ir įdiegimo procesuose;
* Analizuos iš konsultacijų kylančius verslo poreikius bei inicijuos teikiamų paslaugų tobulinimą;
* Bendradarbiaus su tarptautinėmis ir nacionalinėmis institucijomis verslo steigimo ir plėtros srityse.

Šiam darbui reikalingas aukštasis išsilavinimas, ne mažesnė nei 2 metų patirtis verslo konsultavimo, klientų aptarnavimo srityse, smulkaus ir vidutinio verslo reglamentavimo teisinių aspektų, verslo planavimo būdų ir priemonių išmanymas.

Darbo pasiūlymas optimalios apimties, standartinės struktūros, nepiktnaudžiaujama reikalavimų kiekiu, argumentuojama, kuo šis darbas vertingas, kodėl verta tapti šios komandos dalimi.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją