1. „Cognizant Lietuva“ prie savo komandos prisijungti kviečia finansinių procesų specialistą su skandinavų kalbų kursų galimybe. Įmonė suteikia 5.5 mėnesių trukmės pasirinktos kalbos mokymus, o 1205-1812 Eur (bruto) atlyginimą moka jau nuo pirmos darbo dienos.

„Darbo patirtis panašioje srityje nurodoma kaip privalumas, tačiau nėra būtinybė – įmonė pasiruošusi priimti ir patirties neturinčius, tačiau motyvuotus ir iniciatyvius kandidatus. Svarbūs komunikacijos, kompiuterinio raštingumo bei anglų kalbos įgūdžiai. Įmonė siūlo karjeros augimo galimybes, apmokamus kalbų kursus ir papildomų naudų paketą“, – skelbimą apžvelgia CV-Online skaitmeninės rinkodaros specialistė Vaida Murauskaitė.

Tarptautinė, profesionalias paslaugas teikianti kompanija skelbime pateikia naudingos informacijos apie savo veiklą, išsamų naudų sąrašą bei detaliai aprašo darbuotojo atsakomybes. Skelbimas anglų kalba.

2. ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas prie savo komandos kviečia prisijungti vadovo asistentą (-ę). Siūlomas atlyginimas – 1800–2300 Eur (bruto), suteikiamos papildomos naudos, tokios kaip sveikatos draudimas, papildomos laisvos dienos bei nuolaida studijoms ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

Iš kandidato tikimasi ne mažesnės nei 2 metų administracinio darbo patirties, puikių anglų kalbos žinių, patirties su dokumentų valdymo sistemomis, tarptautinės dalykinės komunikacijos išmanymo, komunikabilumo, atsakingumo, pareigingumo. Naujasis kolega bus atsakingas už verslo susitikimų, posėdžių organizavimą ir protokolavimą, išorinės ir vidinės informacijos srautų valdymą, renginių ir priėmimų organizavimą.

Skelbime informacija pateikiama nuosekliai, aiškiai, pristatomas universitetas ir jo vertybės, darbo specifika.

3. Atsinaujinančios energetikos įmonė „Green Genius“ ieško žalesnę ir švaresnę ateitį kurti norinčio kolegos – jaunesniojo (-ios) plėtros projektų vadovo (-ės). Siūlomas atlyginimas – nuo 2400 Eur (bruto), taip pat suteikiamas sveikatos draudimas, profesinio tobulėjimo programos, laisvė kurti ir įgyvendinti savo idėjas.

Iš kandidato tikimasi patirties nekilnojamojo turto pirkimo/ pardavimo/ nuomos srityje, aukštojo išsilavinimo, puikių komunikacijos įgūdžių bei vairuotojo pažymėjimo. Darbuotojo atsakomybės susideda iš saulės elektrinių statybai tinkamų sklypų suradimo, kontakto palaikymo su partneriais, klientais ir komandos nariais.

„Darbo pasiūlymas gan trumpas, tačiau visa informacija pateikta aiškiai ir konkrečiai, pristatoma įmonė ir darbo pozicija. Skelbimas pateiktas vizualiai patraukliai, naudojami dizaino elementai“, – sako V. Murauskaitė.

4. Įmonė, kuri centralizuotai valdo, administruoja ir parduoda valstybei priklausantį nekilnojamąjį turtą VĮ Turto bankas ieško dokumentų administratoriaus (-ės). Siūlomas 1225–1764 Eur (bruto) mėnesinis atlyginimas, suteikiami mokymai, augimo ir nuotolinio darbo galimybės.

„Darbuotojo pagrindinės užduotys apima korespondencijos ir gaunamos informacijos priėmimą, tvarkymą, registravimą, įmonėje sudaromų sutarčių, aktų ir kitų dokumentų administravimą, informacijos teikimą interesantams ir kitas atsakomybes. Iš kandidato tikimasi ne žemesnio kaip aukštojo neuniversitetinio išsilavinimo, darbo patirties dokumentų valdymo ir administravimo srityje, analitiškumo, iniciatyvumo, gerų kompiuterinio raštingumo įgūdžių“, – apžvelgia CV-Online skaitmeninio marketingo specialistė.

Skelbime išsamiai įvardijamos darbuotojo atsakomybės, aiškūs reikalavimai, skelbimas pateiktas gana oficialiu tonu.

5. Tarptautinės TV3 žiniasklaidos grupės dalis, kuriai Lietuvoje priklauso televizijos kanalai TV3, TV6 ir TV8, televizija internete, naujienų ir pramogų portalai tv3.lt bei kiti, o taip pat ir radijo stotis Power Hit Radio – UAB All Media Lithuania ieško transliacijos inžinieriaus (-ės).

Darbuotojui siūlomas 2100–2500 Eur (bruto) atlyginimas, profesinis augimas, dinamiška darbo aplinka, galimybė prisidėti projektuojant naują įrangą. Iš kandidato tikimasi atsakingumo, pozityvumo, greitos reakcijos, loginio mąstymo, anglų ir rusų kalbos įgūdžių (pivalumas), techninių srities žinių.

Pasak V. Murauskaitės, darbo skelbimas pateiktas vizualiai išpildytai, tekstas suformuluotas lengvu, gana neoficialiu tonu. Pateikta informacija apie įmonę bei darbo pobūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją