„Alter Domus“ teikia įvairias paslaugas organizacijoms, investuojančioms į alternatyvų turtą, dirba su fondais, įmonėmis ir privačiais klientais. Kompanija specializuojasi investicinio turto administravimo, įmonių valdymo, apskaitos, sandorių kainodaros, konsolidavimo, privataus kapitalo ir infrastruktūros, reguliavimo ir atitikties užtikrinimo, likvidavimo, depozitoriumo ir kitose srityse.

Dėmesys darbuotojų gerovei, tobulėjimui ir saugumui

„Alter Domus“ pabrėžia, kad strateginis jų kaip darbdavio tikslas yra savo komandai net ir sudėtingesnėmis ekonominės situacijos sąlygomis užtikrinti ne tik stabilumą, tačiau ir nuolatines tobulėjimo galimybes, karjeros perspektyvas. Todėl plėsdami komandą ir atsirinkdami naujus jos narius kompanijos atstovai daug dėmesio skiria pačių kandidatų lūkesčiams, profesinėms ambicijoms, psichologinio saugumo poreikiams.

Į lyderės pozicijas nusitaikiusi tarptautinė kompanija įsikūrusi verslo centre „Business Stadium North“ – čia veikiantis ir besiplečiantis biuras aptarnauja Ameriką ir Europos šalis.
Alter Domus

Visai neseniai baigtos įrengti ir papildomos, daugiau nei 1000 kv. m. patalpos, kuriose atsirado išskirtinė poilsio erdvė, biblioteka, žaidimų kambarys, taip pat ir didžiulė mokymosi bei renginių erdvė.

Biurą puošia ir 7 žinomo menininko Artur Shirin nutapyti piešiniai. Mural tipo kūrinius vienija keletą pagrindinių idėjų – vieną jų, jog ofisas lyg antri namai, todėl piešiniuose galima pamatyti šunų, kačių ir kitų augintinių atvaizdų, augalų ir gėlių elementų, kulinarinių temų. Taip pat piešiniuose vyrauja žymūs vaizdai iš „Alter Domus“ pagrindinių lokacijų – Liuksemburgo, Korko, Maltos, Vilniaus, Indianapolio.

Dar bent 100 naujų komandos narių, šiuo metu aktualiausios – apskaitos pozicijos

Rinkoje pirmaujanti fondų administravimo ir integruotų sprendimų alternatyvaus investavimo sektoriui bendrovė siūlo kūrybišką biuro aplinką, konkurencingą atlyginimą ir kviečia įvairaus profilio specialistus.

Per metus nuo atidarymo praėjusį rudenį komanda Vilniuje jau išaugo iki 200 žmonių, o iki 2023 m. pabaigos bendrovė ketina įdarbinti dar apie 100 darbuotojų. Atsivertus kompanijos karjeros puslapį, siūloma bent 30-40 atvirų darbo pozicijų, kurių sąrašas nuolat atnaujinamas – nuo jaunesniųjų specialistų iki patyrusių komandų vadovų.
Alter Domus

„Alter Domus“ komandą sudaro įvairių sričių specialistai – fondų apskaitos ir buhalterijos, teisės, atitikties operacijų darbuotojai, IT specialistai ir kiti. Šiuo metu itin aktualūs apskaitos komandos nariai – ieškoma virš 15 specialistų ir 5 vyresniųjų specialistų.
Kompanija skatina dalinimąsi žiniomis, taip pat ir išmoktomis pamokomis jau dirbant „Alter Domus“ – taip įmonė augina talentus, formuoja stiprią bendruomenę, kurią vienija tiek profesinės žinios, tiek komandiškumo jausmas. Be to, tokiu būdu norima motyvuoti ir neseniai prisijungusius darbuotojus, kurie gali semtis patirties iš vyresniųjų kolegų. Pasiūlydama konkrečius įrankius dalintis patirtimis fondų apskaitos, buhalterijos ir kitiems apskaitos specialistams kompanija siekia užtikrinti kryptingą kolegų tobulėjimą.
Alter Domus

Keletas pozicijų, kurių šiuo metu ieško bendrovė:

​​Vyresnysis teisės specialistas (-ė) (angl. Senior Legal Officer):

Užimdami šią poziciją turėsite galimybę tobulėti fondų valdymo srityje, įgyti vadovavimo ir konsultacinės patirties, taip pat atliksite darbo kokybės vertintojo funkciją, prieš pateikiant rezultatus vyresniesiems kolegoms / vadovams privataus kapitalo, privačių skolos ir nekilnojamojo turto įmonių padaliniuose. Į šią poziciją gali kandidatuoti turintys 3 ar daugiau metų patirties panašaus pobūdžio įmonių struktūrų valdyme, taip pat svarbu gerai išmanyti atitikties reikalavimus ir pinigų plovimo prevencijos taisykles.

Siūlomas pozicijos bruto atlyginimas: nuo 2450 EUR

Fondų apskaitos specialistas (-ė) (angl. Fund Accounting Officer – US Team):

US fondų apskaitos komandai ieškomi specialistai, kurie būtų atsakingi už klientų portfelį, kasdienės fondų veiklos operavimą, jų sąskaitų tvarkymą, periodinių ataskaitų rengimą. Šioms pareigoms užimti laukiami kandidatai, turintys apskaitos, finansų, audito ar ekonomikos išsilavinimą ir bent 2 metų darbo patirtį apskaitos ir audito srityse. Svarbios puikios anglų kalbos žinios, privalumas – geri bendravimo įgūdžiai, organizuotumas ir lankstumas.

Siūlomas pozicijos bruto atlyginimas: nuo 1750 EUR

Fondų apskaitos komandai ieškomi jaunesnieji specialistai, kurie būtų atsakingi už kasdienės fondų veiklos operavimą, jų sąskaitų tvarkymą, periodinių ataskaitų rengimą, taip pat ryšių su Liuksemburgo mokesčių institucijomis ir mokesčių konsultantais palaikymą. Šioms pareigoms užimti laukiami kandidatai, turintys apskaitos, finansų, audito ar ekonomikos išsilavinimą ir bent 2 metų darbo patirtį apskaitos ir audito srityse. Svarbios puikios anglų kalbos žinios, privalumas – papildomos prancūzų ir / ar vokiečių kalbos žinios.

Siūlomas pozicijos bruto atlyginimas: nuo 1750 EUR

Visos atviros darbo pozicijos Lietuvoje skelbiamos ČIA.

2003 m. Liuksemburge įsteigtos „Alter Domus“ klientų sąraše – ir atskiri fondai su ribotomis investicijomis, ir daugiamilijardiniai fondai, pasižymintys sudėtingais investicijų srautais keliose jurisdikcijose.

21-oje pasaulio šalyje kompanija turi virš 4 000 darbuotojų, dirbančių daugiau kaip 35 jos biuruose. „Alter Domus“ aptarnauja 17 iš 20 didžiausių nekilnojamojo turto bendrovių, 16 iš 20 didžiausių privataus kapitalo bendrovių ir 17 iš 20 didžiausių privačių skolos valdymo kompanijų visame pasaulyje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją