Štai CV-Online populiariausi savaitės darbo skelbimai:

1. Bendrovė „Propeller“ darbui Vilniuje ieško renginių projektų vadovės/-o.

Atlygis: 2400 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis: korporatyvinių ir pramoginių renginių organizavimas – nuo idėjos iki įgyvendinimo; santykių su klientais ir tiekėjais valdymas.

„Darbo pasiūlymas parašytas lengvu ir žaismingu stiliumi. Iš būsimo kolegos tikimasi panašaus darbo patirties. Privalumų sąrašas ilgesnis už reikalavimų, o asmeninėms savybėms teikiama itin daug dėmesio. Įmonė prašo atsiųsti ne tik CV, bet ir motyvacinį laišką. Pastaruoju metu motyvacinių laiškų prašo itin nedidelė dalis įmonių“, – pastebi CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Personalo atrankų įmonė savo klientui – TELE2 įmonei – ieško išankstinio mokėjimo paslaugų produktų vadovo (-ės).

Siūlomas atlyginimas – 3200 Eur (bruto) + priedai už pasiektus rezultatus ir papildomų naudų krepšelis. Naudų krepšelis nedatalizuojamas.

Įmonė išsamiai pristatoma, potencialiems kandidatams pateikiami argumentai, kodėl verta prisijungti prie TELE2 komandos. Įmonė akcentuoja inovacijas, laisvę, augti skatinančią kultūrą, stiprią komandą. Kviečia jungtis komandos narį, kuris savo patirtimi ir užsidegimu papildytų tvirtą komandą ir kartu su ja užtikrintų gerą klientų patirtį, kurtų inovacijas, atrastų naujus pajamų šaltinius ir mėgautųsi tuo, ką daro.
Darbo pobūdis išsamus ir tikslus, o reikalavimai pilnai atitinka darbo pobūdį.

3. Anglų kalba parašytas darbo skelbimas. Personalo atrankų įmonė savo klientui – farmacijos įmonei – darbui Vilniuje ieško Vadovo (-ės).

Darbo užmokestis: 4132 – 5785 Eurų (bruto) + metiniai priedai, įmonės automobilis bei visos darbui reikalingos priemonės. Skelbime akcentuojama Skandinaviška verslo kultūra.

„Šioje pozicijoje itin svarbi pardavimų ir komandos valdymo patirtis, marketingo išmanymas, darbo FMCG arba farmacijos sektoriuje patirtis. Darbo skelbimo struktūra nestandartinė, pradedama nuo darbo pobūdžio aprašymo, paskui seka informacija, ką siūlo įmonė ir tik tuomet pateikiami reikalavimai kandidatui“, – skelbimą komentuoja R. Karavaitienė.

4. UAB „Northway Biotech“, mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros centras, darbui Vilniuje ieško patyrusio (bent 7 metų panašaus darbo patirtį turinčio) personalo vadovo (-ės).

Siūlomas atlyginimas 4000-5000 Eurų neatskaičius mokesčių.

Darbuotojo atsakomybėje bus itin platus personalo srities užduočių spektras, pradedant personalo paieškos ir atrankos vykdymu, darbo užmokesčio sistemos kūrimu, baigiant žmogiškųjų išteklių strategijos visapusišku įgyvendinimu, darbdavio įvaizdžio ir organizacinės kultūros formavimu.
Skelbimas vizualiai patrauklus, įdėta darbovietės nuotrauka. Įmonė išsamiai prisistato.

5. „Barbora“– entuziastinga, ambicinga, mėgstanti naujoves bei iššūkius drąsiai pasitinkanti komanda. Kiekvienas barboriečių komandos narys gali augti, tobulėti ir padėti įgyvendinti mūsų pagrindinę misiją – kurti patogumą mūsų klientams ir padėti jiems atrasti pažangią kasdienio apsipirkimo patirtį. Tapk mūsų komandos dalimi ir Tu!“

Taip darbo skelbime prisistato „Barbora“ ir darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe bei lanksčiu darbo grafiku kviečia prisijungti pirkimų ir eksploatacijos vadybininką (-ę).

Siūlomas atlyginimas 2455 – 2856 eurų (bruto) + sveikatos draudimas + naudos apsiperkant Barbora.lt parduotuvėje bei kitos partnerių teikiamas nuolaidos.

„Darbo pobūdžio aprašymas konkretus ir aiškus, reikalavimuose nurodomi ne tik reikalingi techniniai įgūdžiai, bet ir asmeninių savybių svarba. Aukštasis išsilavinimas technikos, statybų srityse būtų privalumas“, – darbo skelbimą apibendrina CV-Online marketingo vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)