1. Populiariausių šios savaitės skelbimų sąraše – inovatyvių technologijų įmonė “Deeper”, ieškanti tarptautinių pardavimų vadovo. Skelbimas parašytas anglų kalba, išpildytas vizualiai ir technologiškai, suteikiama galimybė aplikuoti per vidinę, su skelbimu sujungtą sistemą.

Iš kandidato tikimasi svarios vadovaujamojo darbo patirties, aktyvumo, lyderystės ir analitinių gebėjimų, patirties su elektroninės komercijos projektais. Mainais įmonė siūlo pasitikėjimą ir laisvę iniciatyvoms, profesinį tobulėjimą, laisvas darbo valandas bei 5000-6000 Eur (bruto) siekiantį atlyginimą su bonusine sistema.

Įmonė savo pristatyme pateikia video medžiagą, kurioje supažindina su savo veikla ir produkcija, taip pat išsamų veiklos aprašymą, atsakomybes, informaciją pateikia aiškiai ir detaliai. “Deeper” suteikia kandidatams galimybę pasinaudoti CV-Online naujiena - kandidatavimu per 30 sekundžių.

2. Antrasis skelbimas pateiktas taip pat anglų kalba. Personalo atrankų įmonė savo klientui – skaitmeninės rinkodaros agentūrai – ieško vadovo COO pareigoms užimti.

„Darbuotojo atsakomybės gana plačios, aprėpia informacinių technologijų, marketingo, pardavimų, finansų ir kitų padalinių veiklos koordinavimą, vertinimą ir tobulinimą. Iš kandidato įmonė tikisi sėkmingos patirties dirbant panašioje pozicijoje, strateginio planavimo, analitiškumo, išskirtinių lyderystės įgūdžių“, – apžvelgia CV-Online skaitmeninės rinkodaros specialistė.

Įmonė siūlo asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes, 4500 – 7000 Eur (bruto) mėnesinį atlyginimą ir bonusų sistemą, mokymų biudžetą ir kitas naudas.

3. NIKE komanda Lietuvoje ieško kūrybingo, ambicingo, mylinčio sportą ir aktyvų gyvenimą, gebančio savarankiškai dirbti laisvai samdomo socialinių tinklų specialisto (-ės).

NIKE darbuotojui siūlo galimybę savo kūrybiškumu prisidėti prie prekės ženklo komunikacijos socialiniuose tinkluose, dalyvauti sporto, aktyvaus laisvalaikio renginiuose, kviečia dirbti nuotoliniu būdu, lanksčiu grafiku. Siūlomas mėnesinis atlyginimas – 1100 – 1700 Eur (bruto).

Informacija skelbime pateikiama standartišku formatu, nėra išsamaus įmonės pristatymo, tačiau pateikiama nuoroda į detalesnį įmonės profilį.

4. Lietuvos oro uostai prie savo komandos prisijungti kviečia projektų vadovą (-ę). Originaliai ir vizualiai išpildytai pateiktame skelbime įmonė pristato savo veiklą ir vertybes, atsakomybes ir naudas kandidatui.

„Skelbimas pradedamas kiek neįprastai – nuo papildomų naudų, suteikiamų darbuotojui. Be nurodomo 2500 – 3000 Eur atlyginimo (bruto), siūlomas lankstus darbo grafikas, mokymai profesiniam tobulėjimui, sveikatos draudimas, papildomos atostogų dienos, vaikų stovyklų kompensavimas, įvairūs renginiai.

Ieškomas kandidatas su aukštuoju išsilavinimu, ne mažesne nei trijų metų patirtimi panašioje srityje, išmanantis projektų valdymo procesus. Nurodomas įmonės šūkis „vienintelis toks“, įvardija, jog „aviacija visuomet sujungia ypatingus žmones“, – pastebi V. Murauskaitė.

5. Vilniaus universitetas – didžiausia ir lyderiaujanti Lietuvos aukštoji mokykla – siūlo darbą mokslo komunikacijos projektų vadovui (-ei) Komunikacijos ir rinkodaros skyriuje.

Darbuotojas bus atsakingas už Universiteto įvaizdį ir reputaciją mokslinių tyrimų srityje stiprinančių komunikacijos kampanijų planavimą ir įgyvendinimą. Kandidatui reikalingas aukštasis išsilavinimas, ne mažesnė kaip 2 metų viešosios komunikacijos, rinkodaros ar projektų valdymo darbo patirtis.

Komanda darbuotojui siūlo 1800 – 2200 Eur atlyginimą (bruto), galimybę realizuoti turimas žinias ir įgūdžius bei tobulinti profesines kompetencijas įveikiant kasdienius iššūkius, dalyvaujant seminaruose, konferencijose, mokymuose Lietuvoje ir užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją