1. „Kaip šį skelbimą apibūdina darbuotojo atranką vykdanti įmonė – tai turbūt šiuo metu labiausiai jaudinanti karjeros galimybė Kaune. Personalo atrankų įmonė neatskleidžia savo kliento, kuriam ieško vadovo (-ės) pavadinimo, tačiau nurodo, kad ši tarptautinė įmonė dirba tehnologijų srityje ir pastaraisiais metais sparčiai augo“, – geidžiamiausią savaitės darbo skelbimą pristato CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba. Iš potencialaus kandidato tikimasi svarios vadovaujančios patirties (ne mažesnėje nei 100 žmonių komandoje), puikių anglų kalbos žinių, Lietuvos rinkos išmanyno, bei aukštojo išsilavinimo, pageidautina – vadybos srities.

Siūlomas atlyginimas – 6700 - 9000 Eurų neatskaičius mokesčių + nuo rezultatų priklausantys priedai.
Skelbimo dizainas santūrus, struktūra standartinė, informacijos kiekis – optimalus.

2. Ryškus ir spalvingas JTI (Japan Tabaco International) darbo pasiūlymas anglų kalba. Įmonė siūlo darbą Regiono pardavimų vadovui (-ei). Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Atlyginimas – 3800 – 5000 Eurų bruto.

Įmonė išsamiai prisistato, naudoja video medžiagą. Išryškina įmonės vertybes ir privalumus, didžiuojasi “TOP Empolyer” laimėjimu.

„Būsimo darbuotojo laukia pardavimus ir marketingą apimančios atsakomybės. Darbo pobūdis išskaidytas pagal atsakomybes, detaliai aprašytas. Reikalavimų nėra tiek daug, bet jie konkretūs, pvz. reikalinga bent 5 metų panašaus darbo patirtis, vairuotojo pažymėjimas ir mokesčių, prekybos kainodaros, teisės išmanymas“, – apiendrina CV-Online marjetingo vadovė.

Įmonė pateikia dosnų pasiūlymą: atlygio krepšelį, tobulėjimo, Karjeros galimybes, darbo vietos ir laiko pasirinkimą, sveikatingumo priedus ir pan.

3. „Oro navigacija“, sertifikuota Europos oro navigacijos paslaugų teikėja, darbui Vilniuje ieško informacinės saugos įgaliotinio (-ės), kuriam siūlo 2314 Eurų bruto atlygį.

Pasak R. Karavaitienės, būsimas darbuotojas bus atsakingas už informacinę saugą reglamentuojančių teisės aktų, kibernetinių incidentų valdymo ypatingos svarbos informacinėse struktūrose plano rengimą ir įgyvendinimą.

Įmonė priimtų ir paskutinio kurso studentą.

Įmonė taip pat pateikia didelės apimties atlygio krepšelį, kurio sudėtyje yra ir sveikatos draudimas, papildomos apmokamos atsotogų dienos, papildoma kasmetinių atostogų išmoka, automobilio parkavimo vieta ir t.t.

4. Vilniaus vandenys“ skelbia generalinio (-ės) direktoriaus (-ės) atranką.

Pagrindiniai naujam (-ai) bendrovės vadovui (-ei) keliami tikslai susiję su kokybiškos veiklos tęstinumo užtikrinimu bei strateginių krypčių įgyvendinimu.

Šią atranką bendrovei padeda vykdyti vadovų atrankos agentūra „Master Class Lietuva“.

Siūlomas atlyginimas – 8260 Eurų neatskaičius mokesčių. arbo užmokestį sudaro pastovioji ir kintamoji darbo užmokesčio dalys. Kintamosios dalies dydis į nurodytą sumą nėra įtrauktas ir priklauso nuo įgyvendintų bendrovės ir asmeninių tikslų.

Prie darbo paisūlymo pateiktas 4 puslapių apimties atrankos eigos aprašas, kuriame pateikta itin detali ir tiksli Informacija, kaip vykdoma atranka, kokius dokumentus ir iki kada turi pateikti kandidatai.

2 etapus praėję kandidatai turės pateikti pažymas:
i) kad nėra pripažintas neveiksniu ar ribotai veiksniu bet kurioje srityje arba jam taikomos priverčiamosios medicinos
priemonės;
ii) per paskutinius 3 metus nebuvo įrašytas į sveikatos priežiūros įstaigos įskaitą dėl alkoholizmo ar narkomanijos.
Numatyta, kad tinkamas kandidatas turėtų būti pasirinktas gegužės pabaigoje.
„Reikalavimai kandidatui išskaidyti į bendruosius, specialiuosius ir privalumus. Vienas iš privalumų - Darbo patirtis privačiame sektoriuje“, – sako R. Karavaitienė.

5. Stilingas „Omniva“ darbo pasiūlymas duomenų analtikui (-ei). Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Atlygis – 1700-2400 Eurų neatskaičius mokesčių.

Skelbime pateikta ir užduotis, ją galima pasiekti nuskenavus QR kodą. Išsprendus užduotį kviečiama kandidatuoti. Užduotyje pateikiami tam tikri duomenys, kuriuos atissiuntus, reikia surasti tam tikrus duomenis pagal pateiktas sąlygas. Taigi, jau pačiame skelbime pateikta užduotis leidžia atlikti dalinę kandidatų atranką.

Originalus ir nestandartinis darbuotojo paieškos sprendimas, pastebi CV-Online marketingo vadovė.
Darbo skelbime išsamiai aprašomas tiek darbo pobūdis, tiek privalumai, pasirinkus darbą šioje įmonėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)