Sekmadienį, sausio 23 d., nuo 10.00 val. „Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė rengia atvirų durų dieną. Renginys vyks viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva”, Vilniuje.

Aviakompanija vykdo sparčią plėtrą, tad tai puiki galimybė tapti sparčiai augančios ir dinamiškos komandos dalimi. Šiai dienai veikia 3 „SmartLynx Airlines“ biurai, įsikūrę Rygoje, Latvijoje, Taline, Estijoje ir Birkirkaroje, Maltoje. Pavasario pradžioje duris atvers ketvirtasis įmonės centras, įsikursiantis Vilniuje, „AeroCity Tech Valley“ aviacijos įmonių miestelyje, priklausančiame „Avia Solutions Group“.

Šiuo metu įmonė ieško komandos narių į 60 laisvų darbo vietų administracijos padaliniuose. Renginio metu visi norintys turės galimybę susitikti su „SmartLynx“ darbuotojais, pasiteirauti apie jų kasdienį darbą, susipažinti su darbo specifika, taip pat sužinoti apie įmonės teikiamą naudą ir visą aviacijos industriją.

„Mūsų komanda ieško atsakingų žmonių, pasiruošusių mokytis, įgyti žinių bei tapti dinamiškos, įdomios ir didelės komandos dalimi. Tikime, jog atvykę ir gyvai pabendravę su mūsų darbuotojais apie jų karjerą bei perspektyvas, išties susižavėsite aviacijos industrija. Renginio metu dalyviai taip pat galės daugiau sužinoti apie mūsų įmonės kultūrą, žmones ir komandos formavimo veiklą, kuri yra mūsų motyvacijos ir augimo programos dalis, bei apie mūsų plėtros Vilniuje planus“, – teigia „SmartLynx Airlines“ personalo ir kultūros vadovė Mara Steinberga.

Organizatoiai primena, kad norintys dalyvauti atvirų durų renginyje turės pateikti galiojantį Galimybių pasą arba Europinį vakcinacijos sertifikatą (dokumentai bus tikrinami atvykus į renginį) bei viso renginio metu dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius.
Smartlynx

Pateikiame kelis įmonės „SmartLynx Airlines“ darbo skelbimus:

1. Įgulos sutarčių vadybininkas. Darbas Vilniuje

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už strateginius įgulų kontraktų planus, konkrečių šalių reikalavimus atitinkančių sutarčių sudarymą, žmogiškųjų išteklių procesų paprastinimą bei konsultavimą resursų, išlaidų bei užmokesčio klausimais užsakomųjų skrydžių bendrovėje.

Reikalavimai: teisinė ir/ar apskaitos patirtis tarptautinėje aplinkoje, finansų srities išmanymas, puikūs analitiniai įgūdžiai, įtaigumas, gebėjimas puikiai bendrauti anglų kalba (raštu ir žodžiu), įgytas žmogiškųjų išteklių, verslo arba teisės bakalauro arba magistro laipsnis.

Darbo užmokestis (bruto): 2200-2500 EUR

2. Sutarčių vadybininkas. Darbas Vilniuje

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (angl. aircraft, crew, maintenance, insurance - ACMI) nuomos bei užsakomųjų skrydžių kainų tarifų nustatymą, santykių su klientais užmezgimą bei palaikymą užsakomųjų skrydžių bendrovėje.

Reikalavimai: atitinkamas aukštasis universitetinis išsilavinimas (verslo vadyba, ekonomika arba finansai), patirtis rengiant, derantis ir valdant sutarčių su klientais procesus, geri žmogiškųjų išteklių, laiko planavimo, lyderystės, problemų sprendimo įgūdžiai, gebėjimas puikiai bendrauti anglų kalba (raštu ir žodžiu).

Darbo užmokestis (bruto): 1700-1900 EUR

3. Atitikties vadybininkas. Darbas Vilniuje

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už užsakomųjų skrydžių bendrovės veiklos stebėjimą ir priežiūrą, galiojančių bei nuolat atsinaujinančių reikalavimų atitiktį, teisingo veiklos auditavimo bei jį atliekančių darbuotojų kompetencijų užtikrinimą užsakomųjų skrydžių bendrovėje.

Reikalavimai: ne mažesnė nei 5 metų darbo patirtis kokybės užtikrinimo veikloje (kokybės vadyba ar auditas), įskaitant dalyvavimą ne mažiau kaip 10 vidaus ar išorės auditų per pastaruosius dvejus metus, aukštasis universitetinis išsilavinimas, atitinkama patirtis aviacijos įmonėse, geras EASA taisyklių išmanymas; puikūs komunikacijos, derybų, sprendimų priėmimo įgūdžiai, įgyti kokybės valdymo, audito ir reguliavimo sertifikatai.

Darbo užmokestis (bruto): 2800-3200 EUR

4. Jaunesnysis sutarčių vadybininkas. Darbas Vilniuje

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už pagalbą Klientų valdymo vadovui, dalyvavimą kuriant ir palaikant tvirtus, ilgalaikius santykius su klientais, sutarčių su klientais derinimą bei pasirašymą, paslaugų kainų apskaičiavimą bei derinimą, klientų poreikių įgyvendinimą užsakomųjų skrydžių bendrovėje.

Reikalavimai: atitinkamas aukštasis universitetinis išsilavinimas (pageidautina verslo vadybos, ekonomikos, finansų ar teisės, gali būti paskutinio kurso studentas), stiprūs bendravimo, derybų ir pristatymo įgūdžiai, gebėjimas nustatyti prioritetus, greitai spręsti kilusias problemas, puikios anglų kalbos žinios, kitų kalbų įgūdžiai būtų laikomi privalumu.

Darbo užmokestis (bruto): 1200-1400 EUR

5. Produkto vadovas. Darbas Rygoje, Latvijoje

Darbo pobūdis: būsite atsakingas (-a) už produkto vystymą nuo idėjos iki sklandaus pristatymo rinkai, visus su produktu susijusius projektus ir jų įgyvendinimą, rinkos analizę bei surinktos informacijos pritaikymą tobulinant valdomą produktą užsakomųjų skrydžių bendrovėje.

Reikalavimai: aukštasis universitetinis išsilavinimas arba atitinkamą išsilavinimą pažymintys dokumentai arba lygiavertė darbo patirtis, kuri būtų aktuali šioms pareigoms, puikūs bendravimo, komandos valdymo įgūdžiai, kūrybiškumas bei išradingumas, gebėjimas dirbti dinamiškoje aplinkoje, gebėjimas puikiai bendrauti anglų kalba (raštu ir žodžiu).

Darbo užmokestis (bruto): 2500-3000 EUR

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją