1. Personalo atrankų įmonė savo klientui AB „Vilniaus pergalė“ ieško ne mažesnę kaip 5 metų sėkmingos vadovaujančio darbo patirties pardavimų/ komercijos srityje turinčio komercijos direktoriaus (ės).

Siūlomas atlygis – 6600 – 7000 Eurų, neatskaičius mokesčių + lankstus darbo grafikas (hibridinis darbo modelis); kelionių draudimas; automobilis bei kuro kompensavimas, bei motyvuojantys metiniai priedai.

Darbas Vilniuje.

„Darbo pasiūlymo struktūra standartinė, iš pradžių pristatoma įmonė, paskui trumpai aprašomos laukiančios atsakomybės, reikalavimai ir pateikiami privalumai.
Komercijos vadovas (-ė) bus atsakingas už įmonės komercinės veiklos strategijos kūrimą ir įgyvendinimą nuo iki“, – darbo skelbimą apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

Reikalavimuose be aukštojo universitetinio išsilavinimo ir panašaus darbo patirties iš kandidato tikimasi gerų anglų kalbos žinių (rusų ir bet kuri kita kalba – privalumas), bei mobilumo (galimybės vykti į komandiruotes). Būsimam darbuotojui teks dalyvauti tarptautinėse parodose ir konferencijose.

Skelbimas nesudėtingas, pastebi R. Karavaitienė, komunikuojama konkrečiai ir taikliai, taikant į potencialiam darbuotojui svarbius dalykus, pvz. tai, ką siūlo įmonė, sąraše nemažai dėmesio skiriama savirealizacijos, sprendimų priėmimo laisvės ir reikšmingo darbo galimybėms bei privalumams.

2. „ESF Socialinių inovacijų+“ iniciatyva skirta socialinių inovacijų plėtojimui, tarptautinio bendradarbiavimo skatinimui ir gerosios praktikos sklaidai tokiose svarbiose srityse kaip užimtumas, švietimas, gebėjimų stiprinimas, socialinės atskirties mažinimas. Šiuo metu įstaiga siūlo darbą komunikacijos specialistui (-ei), kuris bus atsakingas už didelės, tarptautinės, EK finansuojamos ESF socialinių inovacijų + (toliau – SI+) iniciatyvos komunikaciją.

Atlyginimas – 1894 – 3518 Eur, bruto. Darbo vieta – Vilnius, su nuotolinio darbo galimybe.

Darbo skelbime naudojamas ryškus, žaismingas paveiksliukas, o štai visas darbo skelbimo turinys, kaip pastebi CV-Online marketingo vadovė, jau ne toks žaismingas:
Darbo pobūdis aprašytas smulkiai ir jį sudaro 10 punktų.
Dar daugiau punktų (14) sudaro reikalavimų sąrašas.
Kandidatavimo ir atrankos eiga aprašyta itin tiksliai, su datomis, kokius dokumentus iki kada reikia pristatyti, koks bus atrankos būdas (testas žodžiu (pokalbis) ir testas raštu) ir pan.
Kandidatavimas vyksta per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą.

3. Bendrovė EPSO-G darbui Vilniuje ieško komunikacijos partnerio (-ės).

Įmonė siūlo:
tapti strateginius projektus įgyvendinančios komandos dalimi ir gauti unikalios patirties;
dinamišką ir įdomų darbą profesionalų komandoje, saviraiškos, mokymosi ir tobulėjimo galimybes;
nuo rezultatų priklausantį konkurencingą atlyginimą ir papildomas naudas.
Siūlomas atlygis – 2850-3420 Eur, bruto.

Suteikiama nuotolinio darbo galimybė.
Skelbimui naudojamas specialus maketas. Darbo pasiūlymas lakoniškas, su minimaliu informacijos kiekiu, išryškinami įmonės veiklos ypatumai ir išskirtinumai, trumpai apibūdinamas darbo pobūdis, keliami vos keli reikalavimai, tarp jų vienas svarbiausių – bent 3 metų panašaus darbo patirtis.

4. „Deep Media Technologies“ darbui Vilniuje ieško jaunesniojo skaitmeninės rinkodaros specialisto (-ės).
Atlyginimas – 1000-2500 Eur, neatskaičius mokesčių.
Darbo pasiūlymas paruoštas anglų kalba, jame gausu vizualinės medžiagos – įmonės ir kolektyvo nuotraukų, įmonės prisistatymas glaustas, jame išryškinti svarbiausi momentai: įmonės veiklos specifika, išskirtinumai ir klientai, tarp kurių yra Google, Meta ir TikTokas.

Įprastinę skelbimo struktūrą įmonė papildo skyriumi „Kaip mes dirbame?“, kuriame išdėstomos įmonės vertybės, požiūris į komandą, bendradarbiavimą, procesus. Taip pat detalizuojama atrankos eiga:
„Paraiškų teikimo metu mes tikrai norime jus pažinti ir suteikti galimybę susipažinti su mūsų komanda. Štai kodėl skiriame daug laiko interviu su skirtingais komandos nariais. Norėdami palengvinti jūsų pradžią mūsų įmonėje, tapę komandos nariu, galite tikėtis profesionalaus priėmimo, įskaitant mentorystės programas ir įvadines sesijas mūsų „Deep Media Academy“, rašoma darbo skelbime.

Įmonė vos keliais sakiniais supažindina su darbo pobūdžiu, kelia nedaug reikalavimų ir gerokai plačiau išvardina darbo įmonėje privalumus:
* Kelionės į kompanijos Hamburgo biurą.
* Virtualūs ir fiziniai komandiniai renginiai (maisto gaminimo pamokos, maisto degustacijos, žaidimų turnyrai, sąmoningumo užsiėmimai ir daug daugiau).
* Biudžetas namų biuro įrangai.
* Privatus sveikatos draudimas.
* 24 atostogų dienos.
* Mokymai darbo vietoje, reguliarūs seminarai ir paskaitos.
* Lankstus darbo laikas su nuotolinio ir „darbo bet kur“ galimybe.
* Įvairus maistas ir gėrimai ir daug daugiau.
* Sporto klubo narystė.

5. Bendrovė „Astrum industriae“ darbui Klaipėdoje ieško biuro vadovės (-o)/ administratorės (-iaus).

Darbo užmokestis – 1800-2500 Eur, bruto.
„Skelbimas lakoniškumu tikrai nepasižymi, darbo pobūdis aprašytas detaliai ir formalia kalba. Reikalavimų sąrašas ne ką trumpesnis, formuluotės skamba sudėtingai, pvz. universalių administravimo savybių gebėjimai, išryškintas – kūrybiškumo reikalavimas“, – komentuoja R. Karavaitienė.

Įmonė siūlo gan įprastus, šabloniškus dalykus:
* Įdomų bei atsakingą darbą augančioje bendrovėje.
* Mokymosi ir tobulėjimo galimybes.
* Pozityvią darbo aplinką.
* Visas socialines garantijas.
* Visas darbui reikalingas priemones.
* Visa apimančią motyvacinę sistemą, kurios pagrindas galutinis rezultatas.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)