1. Personalo atrankų įmonė savo kliento – atliekų tvarkymu ir teritorijų priežiūra besirūpinančios bendrovės „Ekonovus“ vadovų komandai ieško vykdančiojo direktoriaus (-ės), kuris būtų atsakingas už logistinės/ gamybinės įmonės veiklos efektyvumą, spręstų su šia veikla iškylančias problemas, prisidėtų prie įmonės procesų sustygavimo ir valdymo, burtų ir motyvuotų sau pavaldžią 8-9-ių vadovų komandą.

Darbo vieta – Vilniuje.

Atlyginimas – 6600 - 8200 Eur bruto. Papildomos darbuotojui suteikiamos naudos skelbime nenurodomos.

Darbo skelbimas dalykiškas, konstruktyvus, jame išsamiai pristatoma įmonė, glaustai aprašomos laukiančos atsakomybės, bei pateikiamas išsamus reikalavimų sąrašas.
Šioje pozicijoje itin svarbu turėti panašaus darbo patirties:

– sėkminga vadovaujamojo darbo patirtis (bent 8-ių metų) logistikoje, gamyboje ar panašioje srityje;
– praktika pagrįstos žinios verslo vadybos procesų tobulinimo, finansų planavimo, gamybos projektų valdymo srityse.

„Iš vadovo tikimasi strateginio požiūrio, problemų sprendimo įgūdžių, analitinio mąstymo, tikslų iškėlimo ir jų siekimo gebėjimų, lyderystės ir kitų vadybiniam darbui reikalingų kompetencijų. Reikalingos ne žemesnio kaip B2 lygio anglų kalbos žinios,“ – apžvelgia darbo skelbimų portalo marketingo vadovė.

2. „Maxima“ darbui Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe ieško teisininko (-ės).

Siūlomas atlygis – 4100 – 4600 Eur, bruto. Taip pat įmonė siūlo tarptautinės karjeros galimybes, laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas. Kitos, finansinės ar nefinansinės naudos nenurodomos.

Darbo skelbimas stilingas, su darbdavio įvaizdį formuojančiais elementais, pastebi R. Karavaitienė.

Pasiūlymas lakoniškas, atsakomybės išdėstytos keliais punktais ir keliami vos keli reikalavimai:
* Komunikabilumas, bendradarbiavimo įgūdžiai ir atkaklumas siekiant rezultato;
* Ne mažesnė nei 5 m. teisinio darbo patirtis (komercinės ir konkurencinės teisės srityje – privalumas);
* Aukštasis išsilavinimas teisės srityje.

3. Įmonė „Inovacijų agentūra“ terminuotai 3 metų darbo sutarčiai ieško projektų vadovo (-ės) (misijomis grįstų mokslo ir inovacijų programų projektui).

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.
Darbo užmokestis: 3000 – 4000 Eur, neatskaičius mokesčių.

Darbo pobūdis susijęs su inovacijų plėtra, kūrimu ir diegimu, todėl tikimasi, kad kandidatai turės patirties rengiant didelės apimties investicinius projektus, taip pat ne mažesnę kaip 5 metų darbo patirtį projektų valdymo srityje, privalumas - strateginių nacionalinių projektų valdymo srityje.

Darbuotojas bus atsakingas:
- Už misijomis grįstų mokslo ir inovacijų programų, padėsiančių kryptingai investuoti į mokslą ir inovacijas bei kartu spręsti aktualias visuomenės problemas, projektą;
- Mūsų šalies mokslo ir verslo partnerystės stiprinimą ir inovatyvių paslaugų bei produktų kelio nuo laboratorijų iki galutinio vartotojo spartinimą šiose misijų temose: saugi ir įtrauki e. visuomenė, sumani ir klimatui neutrali Lietuva, inovacijos sveikatai;
- Kurs ir administruos kuruojamos srities MTEPI priemones, koordinuos bei įgyvendins priemones, skatinančias inovacijų kūrimąsi;
- Analizuos Lietuvos ir užsienio inovacijų ekosistemos aplinką ir teiks siūlymus dėl priemonių, skatinančių inovacijų plėtrą, kūrimo ir diegimo;
- Įgyvendins priemones, skatinančias mokslo ir technologijų parkų veiklą, atliks jų stebėseną ir vertinimą;
- Įgyvendins MTEP veiklų vertinimą, konsultuos įmones aktualiais klausimais, teiks išvadas dėl ūkio subjekto veiklos priskyrimo MTEP.

Būsimam darbuotojui žadama unikali patirtis, prasmingas ir iššūkių kupinas darbas.

4. Personalo atrankų bendrovė savo klientui – bendrovei „Westerwijk valdymas“ (olandų privataus kapitalo fondo įmonių grupė, investuojanti į mažmeninės prekybos objektus) – ieško bent 3 metų panašaus darbo patirties turinčio personalo vadovo (-ės), kuris bus atsakingas už:

* Atlygio sistemos įgyvendinimo, pareigybių lygių nustatymo koordinavimą;
* Vidinių teisės aktų susijusių su atlygio politika atnaujinimus bei tobulinimą;
* Vidinių dokumentų susijusių su personalo valdymu rengimą ir tobulinimą;
* Įmonės vidinės kultūros, darbdavio įvaizdžio bei darbuotojų įsitraukimo stiprinimą;
* Personalo paiešką bei atranką.

Darbas Vilniuje.

Atlyginimas – 2975 – 3140 Eur, bruto. Įmonė taip pat suteikia:
Kompensaciją už kurą;
Papildomą sveikatos draudimą;
Galimybę pasirinkti patogiausią darbo pradžios laiką.

Skelbimas standartinės struktūros, parašytas formaliu tonu. Įmonės pristatyme akcentuojami pasiekimai ir svarbiausi partneriai. Kandidatui keliami tikslingi reikalavimai, įmonė kaip privalumą vertintų, jei darbuotojas turėtų žmogiškųjų išteklių, verslo vadybos ar teisės srities aukštąjį išsilavinimą.

5. Dar vienas personalo atrankų įmonės darbo pasiūlymas. Tarptautinei įmonei „Unilever“ ieškomas finansų vadovas (-ė), kuris bus atsakingas už Baltijos šalių veiklos rezultatus, procesų tobulinimo užtikrinimą.

Darbas Vilniuje.
Siūlomas atlygis – 4500 – 5500 Eur, bruto + metiniai priedai, tarnybinis automobilis, papildomas sveikatos draudimas, prieiga prie internetinių mokymosi platformų ir hibridinio darbo modelis.

„Itin išsamus ir detalus darbo skelbimas. Įmonės pristatyme aprašoma įmonės veikla, misija, tikslai ir vertybės. Reikalavimai kandidatui išskaidyti į dvi dalis: patirties ir žinių bei įgūdžių. Visą reikalavimų sąrašą sudaro net 13 punktų. Nors keliami reikalavimai atitinka darbo pobūdį, tačiau šiais laikais tai neįprastai ilgas reikalavimų sąrašas“, – pastebi R. Karavaitienė.

Žinomas įmonės vardas ir siūlomas atlygio krepšelis padarė įtaką dideliam kandidatų susidomėjimui šiuo darbo pasiūlymu.

Dėl darbo prašoma kreiptis atsiunčiant CV ir motyvacinį laišką.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją