Skaičiuoja beveik 1000 darbuotojų

„Lietuvos draudimas“ savo paslaugas teikia daugiau nei 597 tūkst. privačių ir verslo klientų. Bendrovė užima didžiausią ne gyvybės draudimo rinkos dalį šalyje ir turi beveik 1000 darbuotojų komandą visoje Lietuvoje. Įmonė yra ne kartą pripažinta Geriausiu darbdaviu Baltijos šalyse.

„Esame didelę patirtį sukaupusi įmonė – pernai šventėme 100 metų jubiliejų ir mums svarbu nuolat tobulėti kaip darbdaviui. Vienijame išties didelę darbuotojų komandą ir stebime tendencijas, įsiklausome, kas svarbu darbuotojams“, – pasakoja „Lietuvos draudimo“ personalo verslo partnerė Jurgita Mikulėnienė.
Šiuo metu įmonė daugiausiai ieško darbuotojų pardavimų, IT, klientų aptarnavimo srityse. Kaip teigia J. Mikulėnienė, bendrovė turi filialus visoje Lietuvoje, todėl ir darbuotojų ieško įvairiuose šalies miestuose – Ukmergėje, Kelmėje, Šiauliuose, Vilniuje, Panevėžyje, Širvintose, Biržuose ir kituose.

Vertina sveikadienius

„Darbuotojų apklausos rodo, jog ypač pandeminiu laikotarpiu itin išaugo sveikatos draudimo, kaip naudos, vertinimas. Jis yra neatsiejamas visiems mūsų įmonės darbuotojams. Taip pat kiekvienas komandos narys turi draudimą nuo nelaimingų atsitikimų, papildomas apmokamas dienas sveikatinimuisi.

Darbuotojai labai vertina sveikadienius, t.y. iki 4 darbo dienų per metus, esant nedideliam negalavimui, darbuotojams nereikia kreiptis į gydymo įstaigą dėl laikino nedarbingumo pažymos išdavimo ar naudoti kasmetinių atostogų sveikatai pagerinti“, – apie papildomas naudas pasakoja personalo verslo partnerė.

Kaip papildomas naudas, Jurgita Mikulėnienė išskiria, jog kiekvienas darbuotojas gauna 200 eurų nuotolinės darbo vietos gerinimui, yra stipri naujo darbuotojo įvedimo programa – vyksta mėnesio trukmės apmokymai pardavėjams, kiekvienam naujokui priskiriamas bičiulis, kuris padeda geriau pažinti organizaciją ir greičiau bei sklandžiau į ją įsilieti taip patiriant mažiau įtampos naujame darbe.
Ji taip pat išskiria emocinės sveikatos svarbą, skatinimą darbuotojus išlaikyti darbo ir laisvalaikio balansą.

Kas dešimtas kilo karjeros laiptais
„Darbuotojams yra suteikiama galimybė pasinaudoti 5 papildomomis atostogų dienomis per metus prie jų kasmetinių atostogų pailsėti, daugiau laiko skirti šeimai ir pomėgiams. Su atėjusiu nuotoliniu darbu pastebėjome, kad darbuotojai vertina darbo grafiko lankstumą. Siekiant geresnio darbo ir poilsio balanso, įmonė patvirtino 182 dienų per metus darbostogas.

Taip pat daug dėmesio skiriame emocinei sveikatai – esame sukūrę ir vykdome tęstinę programą „Jaučiuosi gerai“. Šioje programoje periodiškai kviečiame darbuotojus prisijungti prie paskaitų ciklo apie psichologijos pasaulį: kaip atpažinti kylančias emocijas ir suprasti, ką jos iš tikrųjų reiškia, kokios tų emocijų priežastys, kaip su jomis galime susitvarkyti ir padėti sau“, – pasakoja Jurgita Mikulėnienė.
Galiausiai personalo verslo partnerė pažymi, jog „Lietuvos draudimas“ yra perspektyvi įmonė specialistams, turintiems noro bei tikslų augti. Per 2021 metus 10 proc. darbuotojų kilo vidinės karjeros laiptais. Įmonė priima ir studentus, iš kurių apie 30 proc. per metus toliau kyla įmonėje karjeros laiptais.

Kelios laisvos darbo vietos „Lietuvos draudimo“ įmonėje:

1. Pamario skyriaus vadovas (Tauragė, Šilalė, Šilutė, Pagėgiai). Darbas šiuose miestuose.

Darbo pobūdis: komandos ugdymas, motyvavimas, klientų aptarnavimas.

Reikalavimai: aukštasis universitetinis išsilavinimas, vadovaujamo darbo patirtis pardavimų srityje, vairuotojo pažymėjimas, orientacija į tikslą ir rezultatą, geri darbo kompiuteriu įgūdžiai.

Darbo užmokestis (neatskaičius mokesčių): pastovioji dalis – nuo 2200 Eur ir priedas už pasiektus pardavimo rezultatus. Vidutiniškai per mėnesį darbuotojas uždirba 3200 Eur (neatskaičius mokesčių), tačiau priedo dydis, taigi ir atlyginimas, neribojamas ir priklauso nuo paties darbuotojo.

2. UX/UI dizaineris. Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: būsite atsakingas už skaitmeninių sistemų ir aplikacijų kūrimą bei vystymą, teikiant kokybiškus UX ir UI sprendimus bei kuriant klientams geriausią patirtį skaitmeninėje erdvėje.

Reikalavimai: aukštasis išsilavinimas, ne mažesnė nei 4 metų darbo patirtis UX/UI dizaino srityje, profesionalių UX ir UI dizaino žinių, klientų supratimo, gebėjimo įsigilinti, suprasti verslo sritį, turėti gebėjimą matyti bendrą vaizdą ir gebėti įvertinti, kaip sprendimai tam darys įtaką, proaktyvumo siūlant naujas idėjas ir esamų sprendimų pagerinimus.

Darbo užmokestis (neatskaičius mokesčių): nuo 2500 Eur.

3. Verslo draudimo ekspertas. Darbas Kaune.

Darbo pobūdis: darbas su esamais verslo klientais pagal priskirtą vertės klientų portfelį, naujų klientų pritraukimas, draudimo sprendimų ruošimas ir pristatymas verslo klientams.

Reikalavimai: aukštasis/aukštesnysis išsilavinimas, pardavimų patirtis verslo segmentui (B2B), draudimo produktų žinios būtų privalumas, puikūs bendravimo ir derybų įgūdžiai, anglų kalba, vairuotojo pažymėjimas.

Darbo užmokestis (neatskaičius mokesčių): pastovi dalis – nuo 935 Eur ir priedas už pasiektus pardavimo rezultatus. Vidutiniškai per mėnesį darbuotojas uždirba 2300 Eur (neatskaičius mokesčių), tačiau priedo dydis, taigi ir atlyginimas neribojamas ir priklauso nuo paties darbuotojo.

4. Komandos vadovas IT departamente. Darbas Vilniuje.

Darbo pobūdis: komandinės atmosferos kūrimas ir efektyvaus darbo procesų įgyvendinimas, nuolatinis bendravimas su kitų padalinių vadovais ir komandos nariais, AGILE ir SCRUM principų taikymas.

Reikalavimai: patirtis vadovaujant programinės įrangos inžinierių komandai, vadovavimo patirtis, taikant ,,SCRUM“ projektų valdymo principus, programinės įrangos inžinerijos procesų žinojimas, puikios anglų kalbos žinios raštu ir žodžiu, gebėjimas bendrauti tiek su techninio, tiek su valdomojo lygmens atstovais.

Darbo užmokestis (neatskaičius mokesčių): nuo 3600 Eur.

5. Jaunesnysis draudimo konsultantas. Darbas įvairiuose Lietuvos regionuose (Širvintose, Klaipėdoje, Kėdainiuose, Šiauliuose, Rietave ir kt.).

Darbo pobūdis: nuoširdus rūpestis „Lietuvos draudimo“ klientais, bendravimas ir mokymasis parduoti produktą.

Reikalavimai: nuoširdus noras dirbti draudimo srityje, gebėjimas parduoti telefonu, gerų rezultatų siekimas.

Darbo užmokestis (neatskaičius mokesčių): pastovioji dalis – 743-1100 Eur. Vidutiniškai per mėnesį darbuotojas uždirba 1100-1500 Eur (neatskaičius mokesčių), tačiau priedo dydis, taigi ir atlyginimas, neribojamas ir priklauso nuo paties darbuotojo.

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)